Selam Benim Sorunum Şudur Fotoğraf Makina'sında Çektiğim Resimler Tam olarak Gösteriyorlardı şimdi artık yarım göstermeye baladılar Resimleri hangi Bilgisayarda yada Fotoğraf makinasın'da Denediysemde Yarım göstermeye devam ediyor lar onları eski haline dönüştürmeyi bilen var ise Lütfen bana Yardım edebilirmi
Resimler'den Anlayan Lütfen Bana Yardım Edebilirmi
Meselam ortadan Kesilmiş Gösteriyor Eskiden Tam Gösteriyordu Onu demek istedim onun çözümü varise Yardım Edebilirmisiniz
Hafıza kartında problem var arkadaşım değiştir. Kaydetme işlemini tam olarak yerine getiremediğinden fotoğraflar her zaman yarım çıkar. Tavsiyeme uy! İnanmıyorsan hafıza kartını çıkar bir fotoğraf çek. Hafıza kartı olmadığından makinenin kendi hafızasına kaydeder. PC' ye attığında fotoğrafların tam çıktığını göreceksin. Kattiyyen hafıza kartını değiştir arkadaşım...
Tamam da Aynı Hafıza Kartında Çektiğim Resimler Neden Bozuk Deyilde Düzgün Gösteriyorlar Bozuk Resimlerden Sonra çektiğim Resimlertam Bozuk Resimleri Düzeltmem için yardım ediniz lütfen
Hafıza kartın ve dijital fotoğraf makinenin uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Mekinene göre hafıza kartı al. Sorun düzelecektir arkadaşım. Mesela Nokia cep telefonundan çıkardığın hafıza kartı Samsung marka cep telefonunda çalışmaz. Çünkü yazılım uyumsuzluğu vardır. Sende de buna benzer sorun var...
Tamamda Aynı Kartlan çektiğim fotoğrafların ikin cigünü çektim düzgün çekiyor ama bozuk Resimleri düzeltmede yardımcı olabilecek varise çok sevinirin
Maalesef düzeltemezsin. Çünkü yarım çıkan resimler düzelmez çünkü kaydedilmemiş. Şayet önce sağlam sonra bozulsaydı sana bazı programlar söylerdim fakat anlattığın şekilde olmaz, çok üzgünüm. Araştırmaya devam et ama yardım edeni bulamazsın arkadaşım...
önce sağlam sonra bozulsaydı sana bazı programlar söylerdim : Dediniz'de Bende Bunu Anlatmak istiyorumÖnceden sağlamdı Sonra bozuldular Onları nasıl düzelte biliriz örene bilirmiyim lütfen banacevap veriniz
http://www.tamindir.com/recover-my-files/
Bu programı kullanabilirsin. Fotoğraflarının yarısı silinmişse işine yarayabilir. Eğer şayet yarayamazsa profesyonel fotoğrafçılara danış. Onların kullandığı yazılımlar bu işi yapıyor...
Ya Efendim Silinmiş Deyil : Yazdığım gibi
Önceden sağlamdı Sonra bozuldular Onları nasıl düzelte biliriz örene bilirmiyim lütfen bana cevap verebilirmisiniz
Ya Arkadaşlar Lütfen Bu konuyu Çözmek İiçin Banayardım Edebilecek Kimse yokmu Var İse lütfen banay cevabı Yaza Bilirmi
Ya öyle yazmasanıza Ben Sizden Gerçek Çözüm istiyorum Lütfen bana yardım Edebilecek Kimse Yokmu
Hadiya lütfen bana yardım edecek arkadaşlar yokmu var ise lütfen yardım ede bilirlermi