Byzihh resimlerin çok hoş sağol. Özellikle cami fotoğrafı çok hoş. Teşekkürler. Tolga2207 sanada sağol, fotoğrafın çok hoş.
resimleri paylaşalım...
tolga2207Bu de bizim evin bir sakiniÇok sevimli.[:X]
Başta sapıkça gelebilir ama bu arkadaş büyüyene kadar yanımda yatıyor[:I] 1 saniye bile görüş alanından çıksam hemen viyaklamaya başlıyor Acayip de ses yapıyor valla alarm gibi.
İşte beğendiğim makrolardan biri daha...
link ve fotolar için teşekkürler....
fotoların devamının gelmesi umuduyla...
saygılar...
Evet evet..Resimleri yollayanlara teşekkürler..
Benim zamanım var ama kendi resmimden başka koyacak resmim yok..Fotoğraf çekmek konusunda da bilgim ve ilgim yok zaten..
Bakmayı severim ben..:))
Evet evet..!!Paylaşmak kesinlikle..
Sabırsızlıkla bekliyoruz resimlerini elvis32..
Lütfen zaman ayır bizler için..
Profesyonel olmayan makinanı ne kadar konuşturmuşsun bir görelim isterim..
Cem hayırdır bugün diğer günlerden daha neşelisin. Allah daha da mesut etsin. Elimde fazla doğa ve makro resmi kalmadı. Öbür resimlerin hepsinde ben varım
(trafik ışıkları işi bozuyor)
CU_GS7Evet evet..!!Paylaşmak kesinlikle..Hakkaten, çok dokunaklı konuşuyorsun bugün; sanki tersini ima ediyormuşçasına konuşuyorsun gibi geldi bana; belki ben çok fesatım(!)
Sabırsızlıkla bekliyoruz resimlerini elvis32..
Lütfen zaman ayır bizler için..
Profesyonel olmayan makinanı ne kadar konuşturmuşsun bir görelim isterim..
Hayda..
Ne desek yaranamıyoruz..
Bana özelden yazsan elvis32 bu bana özel yorumlarını da bu güzide konumuzda resimlerimizi paylaşsak nasıl olur??
tolga2207,
Sağolasın iyi dileklerin için..
Güneşin doğuşu ve batışı ayrı güzel valla..
Direkli falan ama yine güzel yakalamışsın..
tolga2207Cem hayırdır bugün diğer günlerden daha neşelisin. Allah daha da mesut etsin. Elimde fazla doğa ve makro resmi kalmadı. Öbür resimlerin hepsinde ben varımTolga 5 adım ileri gidip direklerin önünden ceksen ne vardı yaws.(trafik ışıkları işi bozuyor)
ufuksTolga 5 adım ileri gidip direklerin önünden ceksen ne vardı yaws.Fotoğrafı arkadaşlarla kafede otururken çekmiştim. Bu bi de yakınlaştırılmış hali. Foroğrafın aslı aşağıda. Doğru diyorsun aslında da uğraşamadım o zaman. Yeşil yansın karşıya geç resim çek geri gel. Ne biliyim gitmek istemedim o zaman.
MdgEvet Benim Senin gibi yobazlara karşı ben varım bu forumdaMdg bence arkadaşın gönerdiği fotolarda hiçbir provakasyon felan yok ayrıca yurt dışından ve yurt içinden binlerce insan bu güzellikleri görmek için ülkemizi dolaşıyor.
din'in bişey yaptığı yok zaten
dolaylı yoldan provokasyon yapmaya kalkma buralarda Yaptı
Çok ön yargılı davranmışsın.
'herkes buraya en sevdigi duvar kagıdını koysun' konusunda da sorduğum gibi;
ben çektim,nasıl ?
bence güzel shehsuvar kardeşim
fotoların devamını bekliyoruz...
saygılar...
Çok güzel bir poz yakalamışsın.
bu biraz acemice ....
saygılar...
Konuyu henüz okudum ve okulda olmam sebebiyle elimde projemin test halindeki tasarımının fotografı var sadece. Bir farlılık olacağını düşünerekten bırakıyorum.
Not: byzihh in fotograflarına bende bayıldım.
Ayrıca Begenilirse devamını da yollarım!
Gönderilen son resimler de çok güzel. Her kesin eline ve emeğine sağlık...