SeRBoY_WHiTe fotoğrafını bende göremiyorum. Herkese bu güzel fotolar için teşekkür ediyorum.
resimleri paylaşalım...
ARKADAŞLAR FOTOGRAFI NASIL EKLİYORUZ FORM A?
shehsuvar'herkes buraya en sevdigi duvar kagıdını koysun' konusunda da sorduğum gibi;shehsuvar gerçekten çok güzel çekmişsin resmi valla. harika...
ben çektim,nasıl ?
SeRBoY_WHiTeKonuyu henüz okudum ve okulda olmam sebebiyle elimde projemin test halindeki tasarımının fotografı var sadece. Bir farlılık olacağını düşünerekten bırakıyorum.SeRBoY_WHiTe kusura bakma ben anlamadım bu ne projesi bi anlatsana?
Not: byzihh in fotograflarına bende bayıldım.
Ayrıca Begenilirse devamını da yollarım!
stimulate04Arkadaşlar fotoğrafı nasıl ekliyoruz foruma?Öncelikle resmini imageshack.us `a upload et..
Sana verilen forum için olan linki foruma yapıştır..
Başına (img) sonuna (/img) koy..Gönder..Parantezler köşeli olmalı..[]
Arkadaşlar çektiğiniz resimler çok güzel olmuş.Herkese teşekkür ediyorum.Bende resim koyacaktım ama bendeki resimler bunlar kadar güzel değil:(
KaradavutArkadaşlar çektiğiniz resimler çok güzel olmuş.Herkese teşekkür ediyorum.Bende resim koyacaktım ama bendeki resimler bunlar kadar güzel değil:(Olsun sende koy resimlerini
bir makro çekim....
saygılar...
valla elvis32 kardeş...
bahçede bunu buldum...
saygılar...
Böcüklerden nefret ederim..
Son resmin olmamış byzihh..:))
bir tanede örümcek vardı ....ama madem öyle onu koymayayım....
saygılar...
Gıcıklığına demiyorum, Byzihh son eklediğin resim mükemmel olmuş. Böceğin sırtındaki yansımalar falan çok güzel de sanki kanatlarının arka kısmına doğru flulaşma var. Yine de resim çok güzel. Böceği kaçırmadan iyi yakalamışsın valla.
Diğer arkadaşlar eğer hoşlanmadılarsa, zahmet olmazsa resmin linkini özelden gönderebilir misin?
Byzihh bana o örümcek resmini gönderebilirmisin ?
Arkadaşlar kendi çekimlerim değil ama hakikaten müthiş fotoğraflar. İnsanın baktıkça bakası geliyor valla.
Bunları provokasyon zanneden arkadaşa armağan ediyorum. En kısa zamanda tarihi güzelliklerimizin farkına varması dileğiyle...
tolga2207 kardeşim fotolar harika...
saygılar...
bir kaç resim daha
alıntıdır...
saygılar...
istanbul resimleri çok güzel arkadaşlar saolun. hele o camilerin mimarileri yok mu hastayım...
tonicBizim geçen dönemki analog röleler için TEIAS'a hazırladığımız otomasyon. Bu baskı devre ve kutulama işleminin yapılmamış hali. Bunları insanların faydalanması için ilerde anlatmak üzere saklıyorum.SeRBoY_WHiTeKonuyu henüz okudum ve okulda olmam sebebiyle elimde projemin test halindeki tasarımının fotografı var sadece. Bir farlılık olacağını düşünerekten bırakıyorum.SeRBoY_WHiTe kusura bakma ben anlamadım bu ne projesi bi anlatsana?
Not: byzihh in fotograflarına bende bayıldım.
Ayrıca Begenilirse devamını da yollarım!Ayrıca MSN'de de kullanıyorum. İnsanın çoçuğu gibi oluyorlar açıkçası...
NOT: Arkadaşlar resmi ben görebiliyorum. Neden göremediğinizi ise anlayamadım.
Son Düzenleme: SeRBoY_WHiTe ~ 26 Mayıs 2006 11:26
resimler için bu resimleri paylaşan herkese teşekkürler
Eski çekimlerden bir tanesi...
açıklaman için saol SeRBoY_WHiTe diğer projelerinde de başarılar... :)