arkadaşlar 40,000 resim var bunu bölüyom 4.000 olarak power pointten xps olarak kaydediyorum sizde görüntüde bir bozulma olurmu..bide tektek bakacagım zaman hızlı bir şekilde aşagıya kadar iniyor durduramıyorum
resimleri xps kaydetme sorunu
anlataadım kusurabakmayın şimdi tüm resimleri microsoft point xps olarak masaüstüne kayıt ettim.tıpkı pdf soayası gibi.
bu kayıt ettiğim masaüstündekini sen yada başkası yada microsof görebilirmi onu diyom.imza olayından analmadım.
bu program picassa gibi tüm resimlerini içinde barındırıyor sonra onu program kullanıcıları görebiliyormu.
Normal bir bilgisayar ise 3. şahıslar göremez neden görsün. Microsoft görür o herkesi izliyor :)
Picassa içinde barındırmıyor nete aktarıyor sende programı açtığında serverda ki kayıtları gösteriyor. Bilgisayardakileri bilgisayarda olarak görüyor nette göremezsin.
anlataadım kusurabakmayın şimdi tüm resimleri microsoft point xps olarak masaüstüne kayıt ettim.tıpkı pdf soayası gibi.http://www.bilisimplatformu.com/ ... nuzdinleniyorsunuz/bu kayıt ettiğim masaüstündekini sen yada başkası yada microsof görebilirmi onu diyom.imza olayından analmadım.
bu program picassa gibi tüm resimlerini içinde barındırıyor sonra onu program kullanıcıları görebiliyormu.Son Düzenleme: padisah ~ 26 Ağustos 2013 02:18