slm arkadaşlar format atmadan önce resimlerimi şifrelemiştim ancak format attıkdan sonra resimlerimi açamıyorum ve resimlerin isimleri yeşil rekli yazıyo bana yardım ederseniz sevinirim
Resimlerimi açamıyorum
teşekkür ederim recep arkadaşım desene bizim resimler gitti
ama yinede başka fikri olan var sa sevinirim yada katılan fikirlerinizi beklerim
eğer şifrelemeseydin bir yolu hatta birçok yolu vardı ancak şifrelediğin için biraz zor gibi o verilere ulaşmak.
yaaaaaaaaaa ben şifrele dedim ama bu nasıl oluyo yani ben şifre falan girmeim sadece şifrele şıkkı vardı onu tıkladım o şekilde yaniiii öyle işte 123... gibi şifre faln koymadım
tahmin ettigim basit mantikli yazilimi kullandiysan geri acilimi mümkün. ayni yöntemle..
iyi güzeelde senin tahmin ettiğin ancak benim bilmediğimbasit mantıklı yöntem nedir biraz açıklarsan tşk
sergio91başka fikri olan yoko zaman formattan sonra veri kurtarmada kullanılan programlardan birkaçını dene bakalım.umarım işine yarar...
bir kaç tane isim yazarmsın mümkünse iyi güvenilir olanlardan
sen nasıl resmi şifreledin yani program mı kullandın nasıl yaptın bi söle hele
sen en iyisi The everly brothers 'dan Bye bye love, bye bye happiness ı dinle...
yok yaaaa program falan kullanmadım ben özelliklerden şifrele yaptım sonra format attım formattan sonra resimlerin isimleri yeşil renkli ol du
ARKADAŞ YAAAAAAAA ben bunu çok aradım ama bulamdım bana yardım cı olurmusun
??!!
ben ilk bakışta buldum:)
Recover My Photos v3.7.2.442; Windows 98, Me, NT, 2000, XP, 2003, Vista (4.5 MB) Digital photo recovery software
Registration of the software includes free lifetime updates and support. We are the experts in photo picture data recovery software, please do not hesitate to contact us if you require assistance.
download:
--