Yandaki ya da aşağıda daha büyüğünü göreceğiniz fotoğrafın çok ilginç bir özelliği var. Öncelikle ne yapacağınızı söyleyeyim size.
Fotoğrafa sağ tıklayıp "Resmi farklı kaydet" seçeneğini seçin ve resmi masaüstüne kaydetin. Daha sonra masaüstünde yeni bir klasör oluşturun. Klasörün ismi filan farketmez. Resmi klasörün içine atın ve klasörü açın. Daha sonra yukarıdaki görünümler sekmesinden "Küçük resimler" e tıklayın.
Gördünüz mü ilginçliği? Küçük resimler seçeneğine tıklayıp resme bakınca kızın yanında bir adam beliriyor. Ben hala bu sırrı çözemedim, bulabilen varsa yazsın...
Resmin Sırrı Nedir
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
bi print screen yapıp koyun. bnde olmadı.
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj
resimli anlatın bari ya, yanlışmı yaptım ne ? :D
bendede aynısı oldu, önizleme resmi bu şekilde oluyor, kafalar montaj gibi duruyor zaten, orantısız.evet. sonradan ekleme erkek kafası.
aslında basit bir durum, resim dosyasının içerisinde birde resime ait küçütlülmüş önizlemesi konulmuş,yani küçük resim göster dediğinde resim bu minik resmi gösteriyor windowa.
fazlası ile mantıklı :) Win 7 de mesela bir mp3 içinde kapak resmi varsa direkt o gözüküyo. buda o tarz galiba.
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj
okey. bendede karşılaşılan bi durum du :D merak etmeye fazla gerek yokmuş.
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj
peki önizlemeyi nasıl sabitleştirmişler ?
- 1
- 2