Revise ADSL Modem Tercihi...

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Damned Messiah
21-10-2004, 22:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2004

Bundan önceki aynı başlıkla atılmış sorulara verilen cevaplara bakınca aslında kafamda oluşmuş olan birkaç tercihin arasında bile kararsız kaldım.
  Genel kanı: Zoom iyi bir markadır ama fiyatları dolayısıyla tercih edilmesi zorlaşıyor
  Zoom dışında önerilenler: Zyxel, D-link, Siemens

  Birincisi... Siemens in modelleri Zoom'a göre pahalı ya da aynı civarlarda... D-link için (sorun yaratmıyor diyorlar ama) ısınma sorunu sözkonusu... Zyxel konusunda yorum bulmak zor ama işyerinde kullanan arkadaşım sorun çıkmadığını söyledi...
  Ayrıca (test sonuçlarına bakmadım ama arkadaşımın söylediğine göre) Onixon ikinci sıradaymış. Oldukça ucuz bir modem olduğunu da gözönüne alırsak neden hiç kullanan yok peki?
  Bitirdiniz beni ya. Online alacağım kredi kartıyla. Vatan Online satış yapıyor olsa alacam Zoom 5510 susacam ama yok... Allah aşkına herkes sadece kullandığı modemleri yazsın da bu başlık tekrarlanıp durmasın.

captain
29-10-2004, 11:12   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2004


bendede usrobotics  9105 var .. 65$ + kdv  4 port + router + firewall müthiş bir alet kopması mümkün değil:).. bu fiyata alabileceğiniz en iyi özellik + marka kombinasyonu.... zoom un fiyatları kesinlikle şişirme.. analog modemin kralıydı..bence buda süper herkese tavsiye ederim