arkadaşlar ben rocket dock u pcme kurdum dosyaları fln hep onun içine koydum yalnız müzikler,resimler gibi dosyalara tıkladığımda birlikte aç geliyor ve dosyayı hiç programla açamıyorum bilenler varsa yardım etsin tsk
rocket dock yardım acil..
Herhangi bir müzik dosyasına sağ tıklayıp birtlikte aç seçeneğinden bir defaya mahsus media playeri seçer ve bu tür dosyaları hep bunla aç seçeneğini işaretlerrseniz birda aynı sorun olmaz, keza diğer dosya türleri içinde aynı. Diğer taraftan rocket dock yerine stardooc opbjectdoc yazılımını öneririmö oda bunun ginbi ücretsiz oldukça sorunsuz ve kullanımı basit.
Rocketdock bende 2 senedir var hic bir zamanda sorun gormedim arkadasin sorunu baska bir seyden bence
şimdi arkadaşlar ben bütün klasörleri fln o cubuğun içine attım masaüstünde hiç bişe kalmadı sona bunlara girmek istediğimde girmio birlikte aç geliodu bende masaüstüne çekmek istedim simgeleri aldığımda kayboldular şimdi diğer programlarımın kısayollarıyla geri getirdim ama kendi yaptıgım klasörler resimler,müzikler,programlar dosyları kayboldu bunu nasıl geri getiririm ilgilendiğiniz için saolunn
Silindilerse silinmiş dosyaları geri getirmek için proğramlar var .Mesela recuva onu dene.
pcwordSilindilerse silinmiş dosyaları geri getirmek için proğramlar var .Mesela recuva onu dene.kardeş eywallah saol nerdeyse bulduk ama müziklerin hepsini çalmaı hata verio neden acaba ve hepsini bulamadııSon Düzenleme: _çaylak_ ~ 23 Mart 2009 19:37
ya arkadaş o program bulamadını hepsini diğer programlarıda denedim bi türlü klasörleimi bulamıyor hiç birine üzülmüyom sadece çanakkale anısına fotograflar vardı nasıl geri getiirim baska bilen varsa söleyin lüftenn
"Recover My Files". Bunu deneyin.