Merhaba arkadaşlar Benim Bir sorunum Var Roma Total War Tıklıyorum Acıldıgında Siyah ekran Geliyo Ses vAR görüntü yok manitörde söle bi yazı geliyo 175.ghz/200hz diye bir yazı geliyor anlamadım lütfen yardım edermisiniz
Roma Total War Acılmıyor Yardım!
Ekran kartı ne ? yetmemiş olabilir.Oyunu fazla bilmiyorum grafikleri falan ama benim önceki bilgisayarımda aynı olay oldu COD BLACK OPS'ta ekran falan öyle oldu.
yeni ekran kartı aldım tak açmıştı.Gerçi şu anda pc'mi değiştirdim ama.Belki bu sana yeterli olur.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Adı:Nvıdıa Geforce g150Se nforce 430 toplam bellek:256 mb görüntü modunuda yazayım 1280x800 ve ekran kartım güncel yetmiceni sanmıyorum
Adı:Nvıdıa Geforce g150Se nforce 430 toplam bellek:256 mb görüntü modunuda yazayım 1280x800 ve ekran kartım güncel yetmiceni sanmıBirşey diyemeyeceğim o kartı ilk defa duyuyor görüyorum. :D Ama bilgim yetersiz de olabilir googleden arattım hep yabancı yok çıkmadı..Kaç bit olduğunu Söylersen ? Tek bildiğim yetersiz olduğu.Herzaman Model numarasının 1. ve 2. hanesine bakarsın senin ki 1 ile 5. 2. rakam için söylüyorum 1'den 5'e kadar giriş seviye.Ama yinede yanlış bilgi vermek istemem kaç bitti arkadaş o ? (Tekrar soruyorum ama)