Sevgilimi aniden okulda öpmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz sırada bahçede farketmez ama yardım ederseniz sevinirim bazılarınıza saçma gelebilir
Romantik işler bilen gelebilir mi
- 1
- 2
Kardeşim dinle beni.sen bu abinin dediği şekilde yap fakat sadece sonunu değiştir "sonra zaaartt diye osur güzelce" adımını değiştir
Kızı al yanına gel dolaşak biraz de.Sonra gezmeye başlayın.
İçecek birşey veya dondurma ısmarlarsan süper olur.
Sonra biraz sohbet edin tabi...
Şuraya biraz oturalım de bi yere otur.
Sonra zaaarrtt diye osur güzelce.
Yaş kaçtı?
Öpüşmeyi bi halt sananlardan...
Salıverin gitsin
Arkadaşim burası ROMANTİK İŞLER BAKANLIĞİ mi ?Bu bir TEKNOLOGİK FORUMUDUR.Sen yallnış durağa inmişsın... Konu açarken DİKKAT EDELİM.Bende yeniyim ama zart zurt konu açmamaya dikkat ediyorum.(senin soruna gelince...kız senden gerçekten hoşlanıyor ise...mekan fark etmez...onun gözlerine bakarak, ve sakın kaçırma,yavaşça dudaklarına doğru yaklaş,çok değil ama, arada biraz mesafe bırak ve bekle o sana karşılık versın.burda göz teması çok önemli eğer gözlerini kaçırırsa,tereddut ederse hazır değil yada istemiyor (henuz).ozaman biraz daha sıkıcan dişini yad akışina brakıcan. sen bilirsın) Ama dediğim gibi burası bu tür konular için yeri değil.
Arkadaşim burası ROMANTİK İŞLER BAKANLIĞİ mi ?Bu bir TEKNOLOGİK FORUMUDUR.Sen yallnış durağa inmişsın... Konu açarken DİKKAT EDELİM.Bende yeniyim ama zart zurt konu açmamaya dikkat ediyorum.(senin soruna gelince...kız senden gerçekten hoşlanıyor ise...mekan fark etmez...onun gözlerine bakarak, ve sakın kaçırma,yavaşça dudaklarına doğru yaklaş,çok değil ama, arada biraz mesafe bırak ve bekle o sana karşılık versın.burda göz teması çok önemli eğer gözlerini kaçırırsa,tereddut ederse hazır değil yada istemiyor (henuz).ozaman biraz daha sıkıcan dişini yad akışina brakıcan. sen bilirsın) Ama dediğim gibi burası bu tür konular için yeri değil.Öncelikle aramıza hoşgeldin..
Bu daha neki bu forumda akrabamın kızına aşık oldum yardım edin diye bas bas bağıranlar konu açıyordu
Alışırsın zamanla
dolaşak ne lan :D
kızı al götür gerisini gelir zaten :)))
Kızla yağmurda ıslan sonra kızın evine git kız biraz insansa üstüne yeni bişeyler vermek ister
Şaka lan şaka kesin evde annesi falan vardır. Kızı kapının önüne bırak kaç Kendine yeni sevgili bul.
Kızla yağmurda ıslan sonra kızın evine git kız biraz insansa üstüne yeni bişeyler vermek ister
Sonra babası gelir seni öper
daha etkili bişey lazım aniden öpmek için no bekleme hemen öpcem kızın şaşırması lazım
diffren12 haklısın kardesim ama kızla 4 yıldan beri sevgiliyim bi hareketlenme falan olsun istiyorum
Öncelikle kendinize sakin bir yer bul. Daha sonra telef.daha önceden güzel ve hoş bir slow müzik yükle ve uygun bir anda dans teklifinde bulun. Eğer senin düşüncende karşılıklı ise "Hayır" diyemez.
Yada bir gül al. Gülü sunarken ciddi ve hoş cümleler tercih et. Gözlerinden ayırma gözlerini bu en önemlisi. Ama öpücüğü sokak serserileri gibi yada zevk veya artık her ne saçmalık için "Dudağına" değil. Alnına bu senın ne kadar samımı ve ciddi olduğunu hissettirir. ;-)
Bir öpücük niyetine değil,ALLAH'ın verdiği bir emanet bilmek daha bir güzel..! Kardeşim.
- 1
- 2