"Ronaldo'dan Türkiye'yi kızdıracak sözler!"

Banned
25-05-2008, 12:56   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
206 mesaj

"Türkiye yi hiç tanımıyorum. Ne bir kulübünü, ne Milli Takımı'nı, ne de bir oyuncusunu"

Dünyanın şu anda en iyi futbolcusu konumunda bulunan Portekizli Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takım kampında Vatan’dan Gökmen Özdemir'e konuştu. Manchester United ile geçtiğimiz çarşamba Moskova’da Şampiyonlar Ligi kupasını havaya kaldıran, Premier Ligi şampiyon olarak tamamlayan, attığı 31 golle Avrupa Gol Kralı olan Ronaldo, EURO 2008’i kazanarak bu sezonu hat-trickle tamamlamak istediğini söyledi. Ronaldo ilk maçtaki rakipleri olan ay-yıldızlılarımız için şunları söyledi:

‘BİZİM İÇİN ZOR OLACAK’

“Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir takımını, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu. Fakat geçmişten gelen bilgilerimle bizi sert bir takımın beklediğini söyleyebirim. Türkiye genelde teknik ama sert olan futbolculardan kurulu sert bir takım olarak bilinir. Bizim için zorlu bir rakip olabilirler. Fakat şunu da söylemeliyim... Türkiye’den daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü biz mükemmel bir takımız. Mükemmel futbolcularımız var ve daha da mükemmeli arıyoruz.”

‘DAHA ATACAĞIM GOLLER VAR’

Sezonun geneli, EURO 2008 ve kendisinin Real Madrid’e gideceği yönündeki haberlerle ilgili olaraksa şu ifadeleri kullandı: “Çok iyi bir sezon geçirdim. Ama işim daha bitmedi. Atacağım gollerin hepsini atmadım. Buraya da sakladım. EURO 2008’i kazanarak sezonu taçlandırmak, onurlandırmak istiyorum. Herkesin benden beklentisi bu. Fakat anneme bile kupayı kazanacağıma dair söz vermedim. Verdiğim söz, kupayı kazanmak için elimden geleni yapacağım şeklinde...

‘ÇOK SABIRSIZLANIYORUM’

Hedefim, EURO 2008’i de kazanıp uzun ve güzel bir tatile çıkmak. Gece yatarken yastığa kafamı koyduğumda içim huzurlu uyumak istiyorum. Ülkeme karşı görevimi yerine getireceğim. Formamı son ana kadar gerektiği gibi terletip, zafere ulaşmak için oynayacağım. Burada takım arkadaşlarımla bunun planlarını yapıyoruz. İyi bir takımız. Mükemmeliz. Bunu herkese göstermek için sabırsızlanıyoruz.”

Vatan

orjinal link:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=76402&cat=170&dt=2008/05/25

Son Düzenleme: Banned ~ 25 Mayıs 2008 19:13
Banned
25-05-2008, 13:06   |  #2  
OP Banlandı
206 mesaj

18 Eylül 2000 Şampiyonlar ligi H grubu Beşiktaş - Barcelona maçı öncesi basın toplantısı : Barcelona teknik direktörü Lorenza Serra Ferrer'in "Beşiktaş'tan çekiniyor musunuz?" sorusu üzerine verdiği yanıt; "Biz her yerde üç puan için oynarız, üç puanı alıp İspanya'ya döneriz". Nihat hakkındaki bir soru üzerine de "Nihat'ı tanımıyorum, o yüzden önlem almayı düşünmüyorum". 19 Eylül 2000 saat 23.30 yer İstanbul İnönü Stadı, Beşiktaş :3 - Barcelona :0. Maçtan sonra Ferrer'in açıklaması ; "Söylediklerim yanlış anlaşılmış".

O MAÇTA NİHAT ÖYLE BİR FRİKİK KULLANDI Kİ TOP 90 DA PATLADI VE BARCELONA TÜRKİYE'Yİ DE BEŞİKTAŞ'I DA NİHAT KAHVECİ'Yİ DE TANIDI DEMEK SIRA SANA GELMİŞ RONALDO SENDE TANIRSIN BEKLE VE GÖR...

BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖĞRENMEMEK AYIP GEL SANA ÖĞRETELİM DAHA 2 GÜN ÖNCE SAHANIN ORTASINDA POPON HAVADA AĞLIYORDUN ŞİMDİ ADAM MI OLDUN MADEM BU KADAR İYİ FUTBOLCUSUN ATSAYDIN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDE PENALTIYI SENİN YÜZÜNDEN KAYBEDİYORDU MANCHESTER KUPAYI SEN YAT KALK TERRY VE ANELKAYA DUA ET GERÇİ SENİN DUAN KABUL OLMAZ...

Son Düzenleme: seanpaul18 ~ 25 Mayıs 2008 13:09
waybe
25-05-2008, 13:30   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,376 mesaj

ronaldo çok büyük terbiyesizlik yapmışBeğenmedimKamçıKızgın

Son Düzenleme: waybe ~ 25 Mayıs 2008 13:31
frkn_ua
25-05-2008, 17:22   |  #4  
Yıllanmış Üye
893 mesaj

olay abartılıyor bence.Hem haberde deniyorki Türkiye hakkında hiç bi bilgim yok hemde Türkiye sert  ve iyi oynayan bir takım.bu denli çelişkili bi habere inanmamızı bekleyemezler.ama gördüğüm kadaıyla inananlar var...

eolos
25-05-2008, 17:53   |  #5  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

bencede haberde çelişki var bunlar stratejik seyler psikolojik savaş kısacası takmayın ronaldo buraya gelince macta tanır bizimkileri

Banned
25-05-2008, 18:49   |  #6  
OP Banlandı
206 mesaj

Yapmayın kardeşim ifade açık adam resmen Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir takımını, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu diyor..

Siz hala abartılıyor diyorsunuz ne yani bir küfür etmediği kalmış

Türkiyeyi tanımıyorsa bu nasıl futbolcu şimdi bizim futbolculardan biri çıkıp ben portekizi tanımıyorum diyebilirmi sokaktaki çocuk bile tanıyor takımları bunun yaptığı resmen aşağılamak dünya 3. sü olan bir türk milli takımını nasıl tanımaz uefa şampiyonu olan bir galatasarayı nasıl tanımaz şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan fenerbahçeyi nasıl tanımaz...

Diyor ki  bir oyuncusunu dahi tanımıyorum o zaman sen körsün aynı ligde oynadığın  emre belezoğlunu ve tuncayı nasıl tanımıyorsun...

şimdi bizim futbolcular türkcel süper ligdeki diğer oynayan futbolcuları tanımıyor mu böyle saçmalık mı olur...

ALLAH İÇİN BİRAZ DÜŞÜNÜN YAHU SİZDE BU SÖZLERİN TÜRKİYEYİ AŞAĞILAMAK İÇİN SÖYLENDİĞİNİ ANLAYACAKSINIZ UMARIM...

Son Düzenleme: seanpaul18 ~ 25 Mayıs 2008 18:52
samet1986
25-05-2008, 22:51   |  #7  
Yıllanmış Üye
944 mesaj

Tanımıyorum demiş, tanıştırırız... Sorun yok.

Constantine81
26-05-2008, 12:05   |  #8  
Constantine81 avatarı
Yıllanmış Üye
212 mesaj

kasmayın yaa... tabiki tanıyordur tanımıyosa yakından tanımıyordur bence gazetecinin tercüme hatası var yada şöyle olabilir detaylı olarak tanımıyordur her neyse sıkmayın bu işler reklam meselesi bizimkiler alıyo yıllık 2-3 milyon dolar adam alıyo yıllık 100-150 milyon dolar o parayı bana verseler bende kimseyi tanımam

Reborn91
26-05-2008, 20:22   |  #9  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,307 mesaj

biz onu tanıyoruz.. hemde biraz fazla.. yolda falan karşılaşmayalımm çarşı karışır hemşerim :@