Merhaba bir hafta önce yeni ekran kartı aldım Msi rx560 bir haftadır uğraşıyorum halen daha driver yükleyemedim ne yaptıysam aygıt yöneticisindeki ünlem işareti gitmiyor. Gerek cd'den gerekse İnternet üzerinden Msi AMD nin Web sitesinden ekran kartına ait bütün driverleri indirim hiçbirşekilde olmuyor. Bu arada ekran kartından görüntü alıyorum hdmi ile bağlı aygıt yöneticisinde rx560 modelide yazıyor ama ünlem işareti gitmiyor. Driver boost gibi programlar indirip güncelledim gene olmadı yardıcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Rx560 ekran kartına driver yükleyemiyorum
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
11 mesaj
Merhabalar dün Windows 10 sıfırladım ama Windows arayüzünde casper yazıyor yani bu casperin yükseldiği Windowsmuş acaba bu yüzden mi sorun var. İnternetten normal bir Windows 10 indirip atsam sorun düzelirmi acaba?
OP Taze Üye
11 mesaj
Merhaba bir hafta önce yeni ekran kartı aldım Msi rx560 bir haftadır uğraşıyorum halen daha driver yükleyemedim ne yaptıysam aygıt yöneticisindeki ünlem işareti gitmiyor. Gerek cd'den gerekse İnternet üzerinden Msi AMD nin Web sitesinden ekran kartına ait bütün driverleri indirim hiçbirşekilde olmuyor. Bu arada ekran kartından görüntü alıyorum hdmi ile bağlı aygıt yöneticisinde rx560 modelide yazıyor ama ünlem işareti gitmiyor. Driver boost gibi programlar indirip güncelledim gene olmadı yardıcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.Otomatik olarak indirme linki var, bunu dene:
https://drivers.amd.com/drivers/ ... etup-181025_web.exe
Eger sorun yasar isen, bilgisayarciya gotur bir baksinlar, burdan tahmin etmek zor.
OP Taze Üye
11 mesaj
Otomatik olarak indirme linki var, bunu dene:Önerileriniz için teşekkür. Sorun çözüldü ekran kartımı Msi garantiye yolladım yeniden bios yüklemişler geldi driver kurulumunu yaptım şuan çalışıyor.https://drivers.amd.com/drivers/ ... etup-181025_web.exe
Eger sorun yasar isen, bilgisayarciya gotur bir baksinlar, burdan tahmin etmek zor.