Arkadaşlar size bişi sormak isteyom....
Ben İnternetten P990İ için tema indirdiğimde bu temaların uzantısı .utz olarak görünüyor ve ben bunları telefon belleğinde nereye atmalıyım tema diye bi klasörde yok diğer tüm klasörlere atınca telefon bu temayı algılayamıyor bunu nasıl çözebilirim....
S.E.P990İ Hakkında.......
memory stickte genel klasörüne at tema ayarlarına gir attığın temayı seç okadar
arkadasim telefona veya hafiza kartina kaydet sonra dosya yoneticisinden kaydettigin yere gidip indirdigin temanin ustune tikla. temayi telefona kurucaktir. sonra ister hemen uygularsin yada tema ayarlarina gidersin ordan uygularsin
İndirdiğin temanın üstüne tıkladığında tema oyomatik olarak kaydedilir.Daha sonra denetim masaındaki temalar seçeneğinden temanı önizlemeli olarak değiştirebilir ve silebilirsin.
abiler ben p990i bir kactane tema indirmiştim bu temalar ikonlarıda degiştiriyor du ama kurmak istedim bir sürü dosya çıkıyor bu temaları nasıl kurmalıyım
Telefona Bluetooth'la bir resim atarsanız resimler klasörüne,video atarsanız video klasörüne,saşkı atarsanız sesler klasörüne gider.(vb.)Siz temayı Bluetooth yoluyla telefonunuza atınız.O gider telefona.(Şahsen ben böyle yapıyorum) Siz hangi dosyaya atıcam diye düşünmeyin.
ustam benim yüklemek istedigim temalar telefon ikonlarınıda degiştiren temalardan indirdigim temayı masa üstüne actıgımda yaklaşık 10 üstünde dosya cıkıyor ben bu dosyaları telefona atıyorum ama sonra kurmak istedigimde birsürü küçük resim cıkıyor kurmayı yapamıyorum acaba bu tür temaları nasıl kurmalıyız