arkadaşlar bir bölümü geçmedim lütfen yardımcı olun yoksa pvc yi kıracağımm.. bölüm başlarda bir kısım ismi S:O.G diye bir kıısım landrower araçla giderken uçak düşüyor ve araç takla atıyor bunlar araçtan düşüyorlar ve omzunda taşıyarak bir sıgınaktan içieri giriyorlar...ve ilerleken biri üstüme atlıyor f ye basın diyor ondan kurtuluyorum üstümden itekleyim ölüyor... havada bir de helikopter mevcut dışardan kaçışan diğer askerleri bombalıyor askeri bir hendek tarzı bir yer sonra tam ilerlerken bir tank yoluma düşüuyor iki kişi geçiyor ama ben kalıyorum hiç bir yere gidemiyorummm zıplayamıyorummmm gidemiyorummm...kaldım böyle işaret tankın diğer tarafında olan iki kişinin yanına gitmemi gösteriyor ama ben geçemiyorummm biri beni bu yerden geçirsin lütfen ......çıldıracam yoksa 0506-830-99-01 bu da numaram sms atın ben ararım mmmm yeterki geçeyim m buradannnn.......teşekkür ederim....
S:O:G diye bir kısım geçemedim
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
hendek çukuru düşün içinden gidiyorsun adamın biri boynuma atlıyor.. ondan kurutluyorum diğer adamlar ise hendeki kapatmışlar üstünden atlayıp gidiyor bana yol kapalı atlamıyor 'v' tuşuna basılarak atlaması gerekiyor hiç bir şey yok halen takıldım bi çaldırın ben arıyacağım...0506-830-99-01