arkadaşlar tekn0sa dan aldıgım s4 i9500 'ümü android 4.3 e güncelledim ama telefonda birçok hata meydana geldi.2 kere fabrika ayarlarına geri yüklememe rağmen 4.2.2 ye dönemedim.lütfen Acil yardım edin..................
s4 için 4.3 güncelemesini kaldırma
Bildiğim kadarıyla geri yükleme olmuyor. Hatalar için 4.3 kararlılık güncellemesi yayınladılar.Ama ne zaman telefona yükleriz tam bilmiyorum. Burdan duyuru yaparım, eğer takip edersen.Ve Ocak ayında da 4.4 Kitkat güncellemesini yayınlayacaklar. Başlıca sorunlar neler. Bende S4 kullanıyorum.
Surum dusurme yok malesef.Bnde s4 kullaniyorum ve bi sorunun varsa guc dugmesi ses azaltma ve ev tuslarina basili tut telefin acikken ekran kapanir gt-i9500 yazisi gelene kadar bas. Yazi gelice ses azaltma ve ev tuslarindan elini cek guc dugmesine basili tut. Gt-i9500 de gidince guc tusundan da cek elini. Yan yatan karni acik kirmizi unlemli androidi goreceksin. Ses tuslariyla yukari asagi yaparak "wipe data/factory reset"i sec. Root atma degil daha koklu bi fabrika ayarina donus duyebiliriz. Guc tusuyla onay ver. Tekrar dene.teli ilk aldiginda yaptiklarini yapiyosun gene acilista. Bnde bazi sirunlar oluyodu yaptim duzeldi suan gayet akici gidiyo hersey. Tabiki yedek al kiesden rehber felan sd karti da cikart. ( daha kotu olursa benden degil. ) ;) ayrica eger ki yapmak istemedin ama o andoidi de karni acik gordugum sayfadasin. En ustte yeniden baslat secenegi var en ustte
Surum dusurme yok malesef.Bnde s4 kullaniyorum ve bi sorunun varsa guc dugmesi ses azaltma ve ev tuslarina basili tut telefin acikken ekran kapanir gt-i9500 yazisi gelene kadar bas. Yazi gelice ses azaltma ve ev tuslarindan elini cek guc dugmesine basili tut. Gt-i9500 de gidince guc tusundan da cek elini. Yan yatan karni acik kirmizi unlemli androidi goreceksin. Ses tuslariyla yukari asagi yaparak "wipe data/factory reset"i sec. Root atma degil daha koklu bi fabrika ayarina donus duyebiliriz. Guc tusuyla onay ver. Tekrar dene.teli ilk aldiginda yaptiklarini yapiyosun gene acilista. Bnde bazi sirunlar oluyodu yaptim duzeldi suan gayet akici gidiyo hersey. Tabiki yedek al kiesden rehber felan sd karti da cikart. ( daha kotu olursa benden degil. ) ;) ayrica eger ki yapmak istemedin ama o andoidi de karni acik gordugum sayfadasin. En ustte yeniden baslat secenegi var enHOCAM SÜRÜM DÜŞÜRME MEVCUTTUR, ODİN YAZILIMI İLE RAHATÇA İSTEDİĞİNİZ SÜRÜME DÜŞÜREBİLİRSİNİZ, KULLANMAYI BILMIYORUM DIYORSANIZ YOUTUBE DE S4 ODIN DIYE ARATIRSANZI YAPILIS VIDEOLARI ANLATIM VIDEOLARI KARSINIZA CIKACAKTR