bugun s5 aldım beyler samsung kiesden ve telefon üzerinden güncelledim ama hala 4.4.2 de android sürümünü yükseltmek istiyorum 4.4.3 yayınlandı die biliyorum ve cok yakında 4.4.4 yayınlancak g900fq serisi bunları nerden yükleyebilirim
s5 android sorunu
şebeke üzerinden görüntülü konuşma sadece samsungda oldugu için şirket için gerekliydi almak zorunda kaldım yoksa bende pek samsung taraftarı deildim ama bu güncellemeyi nasıl yükleyebilirim yardım edin
Hayata at gözüyle bakanları asla ciddiye alma. Her daim seçenekler ve seçimler vardır. Ojjinali için Samsung un kendi sürümünü hazırladığı an telefonun ayarlar sekmesinden veya dediğin gibi kies ten güncelleme kısmından baktığında yoksa diğer firmalarda da olduğu gibi hazırlamalarını bekleyeceksin. Yada Cyanogenmod gibi fason romlar yükleyeceksin. Ayrıca seni son sürüme bu kadar telaşlandıran nedir...
batarya ve performans iyileştirmeleri daha çok ram kullanımındaki değişiklikler ve stabillik yönünden iyi olucak
http://www.sammobile.com/ dan güncel officall romları indirip kurabilirsin.
senin içinse şuan son sürüm :
Güncellemeler telefonların içerisindeki kod numaralarına göre yayınlanır, örneğin bu yüzden bazen farklı ülkelerde aynı cihazların birine güncelleme gelirken diğerine gelmez.
Tavsiyem telefonuna güncelleme resmi yollardan gelene kadar herhangi bir müdahalede bulunmaman. Eğer bulunacaksan da cyaogenmod yükle kurtul bari.