Sabit disk kasma sorunu!

Sagolera
04-10-2008, 21:33   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
806 mesaj

arkadaşlar az önce c:ye format attımda şimdi d:ye girmeye çalışıyorum dosyalarıma bakmak için,girince 5-10 saniye kasıyor ve mavi ekran hatası geliyor.D'dekinleri cdye kopyalamak istiyorum gene kasıyor ve mavi ekran hatası geliyor.Bu dosyalarda virüs falan mı var hiç bilmiyorum.Sorun neyden olabilir.Bilen arkadaşlar yardımcı olun acillllll?

cicin_61
05-10-2008, 19:51   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
275 mesaj

arkadaşım  diskinin özellikler /araçlar menüsüne gir  diskini yedekleme imkanın varsa başka bir bölüme ( c yada varsa e f gibi )yada  bölümlere yedekle sonra başla gene o menüdeki disk birleştime ve hata denetimine ama bence büyük bir ihtimal işe yaramayacaktır yedeklerini aldığın bilgilerini dvd lere kopyaladıktan sonra sistemini tek disk olarak ( c) formatla sonra isteğe bağlı tekrar yeni baştan ayır bu sefer büyük ihtimallle düzelir.

şayet genede düzelmesse teknik servise götür ve direk bad sectör var de  direk değişirler ama dikkat et format atıp cebinden 20 ytl alıp seni göndermesinler acı tecrübelerden biliyorumda

soulmy
05-10-2008, 19:52   |  #3  
soulmy avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,935 mesaj

mavi ekran verirken ne yazıyor. Hata kodlarını falan yazar mısın.

Sagolera
05-10-2008, 20:46   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
806 mesaj

şu ana kdar farklı farklı mavi ekran hataları oldu.Hepsi farklıydı.Bu sorunlar cd'den mi kaynaklanıyor.Yani yeni cd ile forrmat attımda mavi ekran hataları gene olur mu?