slm arkadaşlar sabit diskimde 2 hafta ince bir sorun oluştu. C,d,e,f diye 4 e bölünüktü ben c ve d yi c biraz ufak kaldığı için silip yeniden oluşturduktan sonra kuracaktım işletim sistemini ama sildiğimde şöyle bir hata ile karşılaştım karşıma iki tane bölünmemiş alan oluştu ve de baktığımda 8 mb önbellek ortada yoktu ikisi beraber birleşmis .Sildim bütün hepsini gene sorunun devam ettiğini gördüm bu sefer 9 mb olmuş önbellek.Seagate sitesine baktım 2012 ye kadar garntili.İndex bilgisayara yazdım. aynen şunu dediler.
Söz konusu ürünlerde zorunlu ithalatçı garantisi 2 yıldır ve aşağıda belirtilen şartlar çercevesinde işlem yapılmaktadır.Ürünlerin garanti belgelerinde de yer aldığı gibi İndex olarak yükümlülüğümüz 2 yıldır.
2 yıl zorunlu italatçı garantisi dolan ürünlere müşteri memnuniyeti için Seagate in yetkilendirmesi ile sınırlı destek verilmektedir.
Buna göre;
- 1.ve 2. yıl içinde % 100
- 3 yıl içinde % 50
- 4.yıl içinde %25
- 5.yıl içinde %10 bedelleri tarafımıza ödenmektedir.
Müşterilerimize Seagate in belirlediği şartlar çercevesinde garanti hizmeti sağlamaktayız. Garantisi 3, 4 ve 5. yıllarda garantisi devam eden ürünler için iade prosedürü işlemekte ve Seagate in tarafımıza yaptığı ödeme baz alınmaktadır.
bundan hiç bişe anlamadım biri bi anlatsın hele ya.