SELAM ALEYKÜM BİR SORUN OLACAK YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.BİLGİSAYARIMA FORMAT ATIYORUM FAKAT SABİT DİSK HATASI VERİYOR KURULUM BAŞLADIĞI ZAMAN"BİLGİSAYARINIZ SABİT DİSKİNİZİ GÖRÜNMEDİĞİ İÇİN YÜKLEME YAPILMIYOR" DİYE BİR HATA VERİYOR BU HATAYI NASIL GİDERE BİLİRİM.
sabit disk
aynı dertteyiz ama bana da kimse cevp vermiyo.. ben de bilgisayarı normal kapattım açtıımda bilgisayar diski görmüyo dio biliosan yardım lütfenn
yettim gari!!!
sorundan anladığım bir sata hardiske sahipsin.
SATA harddisk kullanan bütün arkadaşların ortak sorunu seninki... Öncelikle yapman gereken bilgisayarının anakartının kurulum CD'si içine bak. Orada RAID veri yolu için "disket" kur'u olacak. O kur doyalarını bir diskete kuracaksın ve bilgisayarını CD'den başlatıp F6 tuşuna basacaksın. Senden disket istendiğinde hazırladığın disketi takacak ve RAID veri yolunu BİOS'a tanıttıktan sonra bilgisayarın yeniden başladığında alışık olduğun kur'a devam edebileceksin. O zaman harddiskini görebilir, istediğin formatta (FAT, NTFS) formatlayabilir ve yüklemeni yapabilirsin.
Kolay gelsin.
evet sorun sizin sölediğiniz gibi satadisk olması yardımınız için çok teşşekkür ederim.