Sabit diskten sabit diske ghostla veri kopyalama

Mehmet KAPLAN
24-06-2008, 16:16   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
39 mesaj

Merhabalar! Öncelikle fazla zamanım olmadığından dolayı konuyu forumlarda araştırıp, olup olmadığıyla hakkında bilgim olmadığını belirtmek isterim.

Norton'un 2 yıl kadar önce kullandığım bir programında, sabit diskte işletim sistemi dahil tüm verileri diğer bir sabit diske kopyalama özelliğini kullanabiliyordum. Daha sonra bootlu cdi kaybetmemden dolayı aradıysam da bulamadım. Şimdi tekrar lazım olduğu için araştırsam da adını ve versiyonunu bilmediğimden bulamıyorum. To copy ya da benzeri bir şey olduğunu anımsıyorum. Bilenlerin ayrıntılı şekilde versiyon ve isim vermelerini temenni ediyorum =)

Teşekkürler.

Diablotical
24-06-2008, 23:13   |  #2  
Yıllanmış Üye
593 mesaj

Norton Ghost 12.0 clone

bende kullanmıştım ide hdd lerde int cafe kurarken 27 pc ye 4 5 saat içinde tam sistem kurmuştuk :)
önce 1 pc ye sistem kurduk sonra onu öbürüne clone ladık fln :) 15dk da clone yapıyordu 1 1 2 4 8... böyle clone yapa yapa bitirmiştik :) sağlam bi program tavsiye edilir

eroltezcann
05-07-2008, 15:01   |  #3  
Taze Üye
9 mesaj

arkadaslar ghost ta bence acronis image kullanın onun kullanımı nortona gore daha kolay ıkıncı harddıskı anakarta baglayın cd rom a bır acronıs at boot dan cd romdan baslat..karsına bır ekran gelecek orada clone cd yı sectıkten sonra nez next ve kopyalama baslar yaklasık 1 sa 20 dak suruyor ama onemlı OLAN SU BAGLANTI KABLOLARINA DIKKAT YANLIS HARRDDISKI YANLISA KOPYALAMIYALIM =)

Mehmet KAPLAN
24-02-2010, 23:29   |  #4  
OP Yeni Üye
39 mesaj

Teşekkürler arkadaşlar. Geç cevapladığım için özür dilerim.

İyi çalışmalar.