12voip ile Türkiye'nin sabit telefonlarını aramak ücretsiz.12voip ile Türkiye için ücretsiz görüşmeler sadece sabit telefonları aramak için yapılıyor. Bunun yanında birçok ülkeyi ücretsiz olarak arayabiliyorsunuz. Mesela Almanya, Fransa, İngiltere ve Amerika'yı arayabilirsiniz.
Sistem Gereksinimi: 300 MHz.işlemci,128 Mb.Bellek,10 Mb.boş disk alanı,Ses kartı ve mikrofon,İnternet baglantısı,Windows 2000/XP/Vista.
Sabit Telefonları Bedava Arayın
- 1
- 2
deneyelim bakalım asimileci paylaşımların zeusu
kardeş denedim ses kalitesi SÜPER SÜPER
yılın olayıdır valla
Ya Bunları çok denedim ben 1 hafta bedava yapıyorlar tanıtım için sonra iptal ediyorlar inanmayın ama 1 hafta deneyin ses kaliteleri çook iyi ama net...
bu daha yeni çıktı müşteriyi bağlayana kadar bedava ya dewam ederler buda bence 2-3 ay sürer neyse telefonlaşmaya dewam o zamana
aynen öyle sen denedıysen asimileci o zaman sorun yok bizde kullanalım.
Bir sorum haydi sor sor acaba nedir nedir asimileci görüşme yaparken kotadan fazla götürüyormu?
fazla gitmez msn de sesli görüşme yapılıyor ya o kadar gidiyor.
Bence de belli bir zaman ssonra ücretsiz olayını kaldırırlar. Ozamana kadar heryeri arayalım:D
hayır sınırsız görüşme için az bir para karşılıgında kredi alınıyor
bedava kullanmak için kredi almaya gerek yok kardeşim...
saygılarımla...
her kullanıcı almada 60 dakika bedava görüşme kazanıyorsun.
bedava ya dewam bedava cenneti internet ya
kullanmıştım :D ama genede saol emegine saglık...
arkadaslar ben bu programı yükledim cep telefonlarınıda aradım buna ek bu fatura gelecekmi?
asimileci paylaşımın için çok teşekkürler
birkaç sorum olacak
60 dk bitince yeni üyelik almak silip yenidenni yükleyecez ?
aradığım kişinin sesi tam net gelmio neden olabilir?
son olarak programla ilgili üretici firmanın haberlerini nasıl takip ederiz ?
inşallah kotayı aşmayız eline emeğine sağlık süper olmuş
simeye gerek yok sadece yeni üyelik alman gerekiyor ses ayarları var oradan aygıtları düzgün seç ses düzelir.
türkçe yama konuya eklenmiştir.
cebi nasıl arayacağız.??? sabit telefonlar aranıo da cebi bir türlü arayamadım
yavf türkçe yamayla ilgili biraz bilgi istiyorum diğer dillerin yanına kopyaladım ama bişiy farketmedi
şimdiden teşekkürler
Yaklaşık 9 aydır bilgisayarımdan lowratevoip ile telefon (() görüşmelerimi yapıyorum. İlk 2 ay 5 dakikalık sürelerle ücretsiz görüşürken sonrasında görüşmeler ücretli olmaya başladı. Bende kredi aldım. Dakikası 10 krş (0.01 cent)(türktelekomun ise 81 krş) Kredim bitince tekrar 10€'luk kredi alıyorum. 60-90-120 gün fredays ile dünyanın birçok ülkesini bedava arayabiliyorum. Böylece telefon faturası giderim %80 azaldı.
Bütün bunları niçin yazıyorum. 12voip programı da bunlarda bir tanesi. Türkiyede sabit hatları arama şuan ücretsiz. Normalde 1 dakika ile 5 dakika (5 dakikayı geçmeyin) ücretsiz görüşebilirsiniz. 5 dakikayı aşarsanız tekrar kullanıcı adı ve şifre almanız gerekir. Belli bir süre sonra 12voip ile görüşmek de paralı olacaktır. 12voip'den kredi almak isteyenlerin çok dikkatli olması gereken bir ayrıntı var.
Kredinizi buy credit bölümünden sakın almayın, buy fredays bölümünden alın. Yoksa fredays alamazsınız yani dünyanın birçok ülkesini bedava arıyorsunuz ya bu ülkeleri ararken de ücret ödersiniz.
ref88 arkadaşım. Trükçe yama için Turkishlang dosyasını c:\Program Files\12voip klasörüne kopyalayacaksın. Sonra da 12voip'yi açıp Tools-Select Language'den Türkçeyi seçeceksin.
Saygılar
ya arkadaslar benım sınırsız internetım var.((TTnet))
bu program aracılıgı ıle konustuktan sonra faturaya ek bi para yansımıo dimi???...
hiç bir ek gelmez...
bu arada direk alan kodu ile aramayın...
902161234567 şeklinde girin... bu şekilde 60 dk kullanabiliyorsunuz... eğer sadece alan kodu ile ararsanız 5 dk sonra bitiyor....
bir diğeri ise eski kullanıcı adlarınızı not edin...
bir süre sonra yeniden kullanabiliyorsunuz...
saygılar...
ben kurdum güzel program ama biz bedava konuşmanın bittiğini nasıl anlayacağız ya fazladan konuşursak öyle bir olasılık var mı
kardeş ben bunu aldım kullandım çok da güzel çalışıyor köyümü falan aradım allah razı olsunda bu ek olarak telefona para falan getirirmi??? inşallah öyle değildir yoksa yandığımızın resmidir yarım saat görüştüm kardeş.iyi haberlerinizi bekliyorum...
- 1
- 2