Videoyu izleyin arkadaşlar cok komik esas koymıcaktım almanya macından sonra acımıcam gari :D:D::D
video calısmıcak büyük ihtimal linkten izleyeblirsiniz şiddetle tavsiye ederim :D
: http://www.youtube.com/watch?v=SQLqDnLlD3c
Videoyu izleyin arkadaşlar cok komik esas koymıcaktım almanya macından sonra acımıcam gari :D:D::D
video calısmıcak büyük ihtimal linkten izleyeblirsiniz şiddetle tavsiye ederim :D
: http://www.youtube.com/watch?v=SQLqDnLlD3c
dalgamı geciyosun anlamadım video sabri ve kötü sutları üzerine yaılmıs ne demek istedigini anlamadım
formaları diyosan onları eklemisler işte sabriyi ti ye alan bi video sabri ismini sarbi yapmıslar işte nasu onla alkası yok ordaki ronaldinho degil heralde degilmi ?
Paylaşımın için teşekkür dostum bu sabri tam mars'lık
bişeydegil :D aynen uzay adamı sabri :D
:D:D:D gelsin abi top sahası var bende oynarız onla gecen 1-2 ufo gördüm gök yüzünde onları halledi verir işte :D
Okinkurt sabri öpsün seni hacı :D
Okinkurt dostum adamın terör estiriyor istanbul gecelerinde
Gazetecilere uçan tekme atıyormuş
Adamdaki karizma yeter
hahaha gazetecileri tutturamaz o gene otobüse felan dalmıstır gazeteci diye :D:D:d. sabri gelsin ben kaleye geciyim 5 sut ceksin 5 suttan biri kaleye 50 metre yaklasırsa ona 3g mi hediye edecem yaklasamazsa i serisi bi işlemci isterim i7 olursa daha iyi olur :D:D: şaka bi yana bi gün bi yerde denk gelirse kac tane oldu diye sorucam muhtemelen ne ?? dicek bende düşürdügün ufo dicem nihahahah :D:D:.
hahaha gazetecileri tutturamaz o gene otobüse felan dalmıstır gazeteci diye :D:D:d. sabri gelsin ben kaleye geciyim 5 sut ceksin 5 suttan biri kaleye 50 metre yaklasırsa ona 3g mi hediye edecem yaklasamazsa i serisi bi işlemci isterim i7 olursa daha iyi olur :D:D: şaka bi yana bi gün bi yerde denk gelirse kac tane oldu diye sorucam muhtemelen ne ?? dicek bende düşürdügün ufo dicem nihahahah :D:D:.
Uzaylılar uzay gemisiyle yörüngeye fazla yaklaşamıyor sabri'nin yüzünden yedek parçacılar köşeyi dönmüş marsta mars'a yedek parçacımı açsak ne yapsak sabri varken sırtımız yere gelmez
hahah valla zengin oluruz :D azerbaycan macında azerinin kafayı yardı sabri gül gül geberdim :D:D dizi geldi zpong diye floşş kan :D adamın ayakları rahat durmuyoki kesin oto firen sistemi var ayaklarında cıkarında tekme atmaya baslıyolar :D sabriyi seviyorum ya :D.
http://www.bobiler.org/return_of_the_sabri_m192317n_yekfb
Gençler bu videoyu izleyin bakın sarbi neler yapıyor:))))))))))
hahah valla zengin oluruz :D azerbaycan macında azerinin kafayı yardı sabri gül gül geberdim :D:D dizi geldi zpong diye floşş kan :D adamın ayakları rahat durmuyoki kesin oto firen sistemi var ayaklarında cıkarında tekme atmaya baslıyolar :D sabriyi seviyorum ya :D.O Adam Daha Topu Kontrol Etmeyi Bilmiyo Milli Takımda Nasıl Oynuyo Anlamıyom Hiddink Sağolsun:)
Rıdvan Dilmende Sabriyi Bugün Sevdim İyi Oynuyo Diyo :D Nerde İyi Oynuyo Yürü Git İşine :D
milli takımda topu kontrol edebilen biri varmıki top ayaklarına dolasıyo bahsettigimiz adamla r miyon eurolar alan adamlar bu futbolla playofu gecemeyiz bu futbol diyorumda ortada futbol yok sahaya 11 tane sahadan soldan adam toplamıslar gibi bi görüntü var hamit altıntopun acıklamaları gösteriyo gercekleri zaten.