Sabrım taşmaya başlıyoooooor

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
metinkayip
06-12-2005, 16:11   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaslar öncelikle hepinize ii günler dilerim. Benim sorunum sudur hic anlamadığım bir sekilde ve anlamsizca bilgisayarım kitlenmeye basladı bu yaptığım her ne olursa olsun kitleniyor. örneğin bir klasörün icindeyim bi üst klasöre cıkmak icin basıorum tusa küüüüüt gitmis tekrar restart yada ne bilim cd takmisim cd acmak icin tıklıyorum cd simgesine küüüüüt gitmis. ve en berbat yanı bu 3-4 defa restart ettikten sonra sistem cöküo. Sorun hardisk galiba dedim yeni harddisk aldım  gene aynı sorun oldu. Makina PIII 550 HhZ Xp kullanıyorum. Sorun xp dende olamaz diorum cünkü 2 yıldır kullandım bisi olmadı  simdi arkadaslar gercekten sabrım taşmaya baslıo cılgına dönüp bilgisayarı camdan atcam bidaha da teknolojik aletleri bırak mekanik aletlere elimi sürmeyeceğim. Sizler bana yardımcı olursanız minnettar kalırım simdiden tesekkür ederim herkese k.i.b.

darkstar
06-12-2005, 16:59   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

dostum sorununun en son kaynaklanabilecegi kisim hardiskken gidip hdd almisin buyuk ihtimalle senin sorunun isinmadan kaynaklaniyor... kasayi acik kullanmayi dene pcyi olmazsa bitane duzgun fan al buyuk ihtimalle cozulecektir...

sehrikalp
06-12-2005, 17:28   |  #3  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

Bu tip sorunlar; darkstar'ın dediği gibi ısınma kaynaklı olabilir. Bunun yanında RAM arızası ya da güç kaynağı arızası da olabilir.

theironman
06-12-2005, 21:59   |  #4  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
alıntı:
Gönderen : sehrikalp

Bu tip sorunlar; darkstar'ın dediği gibi ısınma kaynaklı olabilir. Bunun yanında RAM arızası ya da güç kaynağı arızası da olabilir.

+ bence de bu ihtimallerin üstünde durmalısın.

sEyTaN21
06-12-2005, 22:05   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

evet haklısınız

Azizaydinoglu
11-12-2005, 20:28   |  #6  
Taze Üye
4 mesaj

bence de sorunun herhangi bir programla alakası yok.eğer olanağın varsa sırayla Ram , Anakart,işlemci  nin arızalı olup olmadığını dene.

ArafatFVZ
22-12-2005, 12:53   |  #7  
Taze Üye
1 mesaj

evet bencede bu ısınma propemi olabilir işlemci fanını felan kontrol etmende fayda var...