Saç baş yolduran yazılımlar!

CHIP Online
24-03-2009, 00:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

CHIP Online, bilgisayar kullanıcılarının sinirlerini fazlasıyla yoran 6 uygulamayı bir araya getirdi

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Sac- ... zilimlar_11410.html

Resimlerle: Saç baş yolduran yazılımlar

Yazılımlar hayatımızı daha da kolaylaştırmak için geliştirirler ve her yazılımın kendine özgü dosyaları vardır. Kimisi videoları görüntülemek için kullanılırken, kimisi de internet üzerinden gelebilecek olası tehditleri bertaraf etmek için sistemimizde hazır bulunur.

Ancak her yazılımın hayatımızı kolaylaştırdığını söylememiz oldukça güç; zira öyle yazılımlar var ki, kullanıcılar bu tür yazılımlarla yüzleştiklerinde bunlardan bir an önce kurtulmaya bakarlar ve ömrü hayatında bu yazılımların bir daha adını bile duymak istemeyecek bir ruh haline girerler.

Bu yazımızda dikkatlerden kaçan, ancak kullanıcıları gerçekten canından bezdiren 6 yazılımı sizler için bir araya getirdik. Bu yazılımları eminiz sık sık görüyorsunuz; kiminiz için belki bir ihtiyaç olan bu yazılımlar, kimisine ise lüzumsuz ve sinir bozucu gelebilir. İsterseniz şimdi hep birlikte hiç de katlanmak zorunda olmadığınız bu yazılımlara ve bunlardan nasıl kurtulacağımıza bir göz atalım.

Not: Makalemizin devamına galeri sayfalarımızdan erişebilirsiniz.

Tüm konu: Saç baş yolduran yazılımlar!

Resimlerle: Saç baş yolduran yazılımlar

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizin bu listeye eklemek istedikleriniz...

ReFeRaNSs
24-03-2009, 01:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,225 mesaj

Bence Norton Anti Virüs ve İnternet Security.

Süleyman.
24-03-2009, 02:36   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

hp printer ile gelen yazılımlar, nokia pc suite.

Fattur
24-03-2009, 19:23   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Adobe Reader
Kompleks yapıdaki birçok formu destekleyen oldukça güçlü bir uygulama olan Adobe Reader, basitçe PDF tipi dosyaları açarken kendini fazlasıyla kasması kullanıcıların canını bir hayli sıkabiliyor. Bu nedenle en kolay ve pratik bir şekilde PDF dosyalarını görüntüleyebilmek için Foxit Reader, sizin için iyi bir alternatif olabilir.

Download: K-Lite Mega Codec Pack

Ne alaka K-Lite ile Adobe??

H@ckerCesur
24-03-2009, 19:31   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj
Fattur
Adobe Reader
Ne alaka K-Lite ile Adobe??
Editörün gözünden kaçmış olabilir aaa. Hemen yargılamada üzerimize yok. Sonuçta robot değil bunları yazan da bir insan.

Download: Foxit Reader
Buyur burdan indir.

Ayrıca bu listeye neronun son sürümlerini de eklemek istiyorum. Resmen bilgisayarı ele geçirmeye çalışıyor proğram. Yok resim düzenleme yok video izleme programı. Sadece işini yapmadıgı için sinir ediyor. Eklemek gerekirse sinir bozucu yazılım listenize baştan sonra katılıyorum. Alkış

Son Düzenleme: H@ckerCesur ~ 24 Mart 2009 19:33
Selçuk İslamoğlu
24-03-2009, 20:26   |  #6  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Adobe Reader akıllandı. Yeni sürümünde çok hızlı açıyor dosyaları, Foxit'den de hızlı hatta.

man on the moon
24-03-2009, 21:06   |  #7  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

pdf ile işiniz çoksa adobe reader speed launch ı kapatmamalı bence..
firefox eklentileri.. gerçekten saç baş yolduran oldular.(ne yapmak gerekiyorsa eklenti lazım) bunun yerine opera öneriyorum...
quicktime hiç fena değil ama KMPlayer kullanıyorum. (Q simgesi içinde ayar var zaten)
ara sıra bilgisayarında real media player kullananlar görmüyor değilim.. hem de severek kullanıyorlar.
bilgisayarı hızlandırdığını vaadeden yazılımlar(tuneup tan başkasını kurmam..)

Mustafa Akın
24-03-2009, 21:39   |  #8  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Bence, Nokia PC Suite, iTunes, QuickTime, Adobe After Effects ve Premiere, Internet Explorer 7 (8 değil), Microsoft Visual Studio.

Bilgisayar güzelse hava hoş da, bilgisayar yavaşken bunlar, hepsinden yavaş çalışıyor.

TRX
25-03-2009, 10:38   |  #9  
Yeni Üye
38 mesaj

PC de Apple uygulamaları. En ufak bir dikkatsizlikte (gelişmiş kurmayınca) Safari yi kurduk diyelim QuickTime ve I-tunes'te beraberinde geliyor. Biz ayrılamayız misali :D

Birde Windows başlı başına deli eden bi işletim sistemidir. Windows Ultimate kullanıyordum 5 kere Mavi ekran gördüm :D son 3'ü iyice fıtık etti Unix'e geçtim bende. Anti Findoze (: