öncelikle meraba son 2 aydır internetimle ilgili bir problemim var internetim durup dururken gidiyor ve ağ bağlantısı yerinde sarı ünlem çıkıyordu nternete girmiyordum explorerden modem arayüzüne erişip internet ayarlarını yeniden yapmak istedim zyxel marka modemimi resetleyip explorere 192.168.1.1 yazdım arama sayfası bulunamadı diye hata verdi türk telekomu aradım bilgisayarınız modemi görmüyor dediler zyxelin adsl kurulum cdsini taktım oda hata verdi koblo bağlantılarınızı kontrol edin diye fakat bütün bağlantılar doğruydu çok uğraşmış ama sorunu çözememiştim 2 ay önce sonra içimden lanet ederek uğraşmayı bıraktım fakat birgün sarı ünlemin gittiğini farkettim ve artık pc modem arayüzüne giriyordu.:Daklım almadı ama fazla kurcalamadım aynı hata bugunde oldu gene sarı ünlem çıktı hemen istem geri yükleme yaptım düzeldi.sistemim windows xp ağ bağdaştırıcım realtek rtl8168d modemim zyxel p 660 ru bu hata oldukça ben sistem geri yükleme mi yapcam yardımlarınızı bekliyorum
Saçma bir hata
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
denedim hemde iki kere attım ama tekrar oluyor işte üstelik avastta virüs bulamıyor
Bu sorunu ve çözümünü biliyorum.Ağınıza biri bağlanıyor sizin bigisayarınız ve o bilgisayar arasında ip çakışması oluyor.
Tarayıcınıza 192.168.2.1 yazmanız gerekmektedir(Öntanımlı ayar...)
Modeme şifre koyun ve ethernet kablosunu farklı bir port'a basğlayın(modemin) ;)
OP Taze Üye
4 mesaj
sağol dostum deniycem teşekkürler
Yıllanmış Üye
191 mesaj
Modeminiz arızalanmış. Aynı sorun bende de oldu.