benim bilg. de masa üstüne sağ tıkladığımda sağ tık menüsü inanılmaz geç açılıyor. yardım ederseniz sevinirim.
Sağ tık çok yavaş
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Teknik bir anlatımla kabaca değinirsek sebebi apiler ile kayıt defteri etkileşiminin geç olmasından; kayıt defterindeki gereksiz anahtarların artmasından oluyor...
İyi bir sistem bakım programı ile (Mesela System Mechanic Professional 6) bilgisayarınızı elden geçirin düzelecektir...
Hoşçakalın...
çok sağolun. eve gittiğimde dediklerinizi yapacam.
çok saolun ama bütün dediklerinizi yaptım fakat bir değişiklik olmadı. acaba mouse la ilgili bi program falan ile yapılabilirmi?
delikanli53mause ps2 dendmi yoksa usb denmi bağlı.ps2 den bağlı.
sana tavsiyem,pc inde şu programıda bulundur CCleaner.pc ni kapamadan önce pu programı çalıştır ve tüm gereksizlerinden kurtul.hiçbir şekilde pc ni kasmaz ve kayıtlı hiçbirşeye silmez zarar vermez.
bu problem bende de var çözümünü hp pavilion tekinik servisine sordum. onlar xp de bir hata olduğunu her seferinde kendini toparlamak için arama yaparak test edebilir diyorlar. ama donanımsal olabileceğini söyledirler ben buna inan madım çünkü ben test xp sildim tekrar kurdum daha sonra da imajını aldığım dosyayı atttım. ve bu probleme kaynak olarak bir programdan kaynaklandığını buldum.
bilg. format yedi en sonunda düzeldi. yardımlarınız için çok teşekkürler.