Şaheser
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,688 mesaj
"İ" harfi değil "I" harfi olursa süper olacak =)
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Barışoraya bilerek dvd koymustum :) bide fotoğrafı çekerken bir sürü aksilik oldu merdivenden filan düştüm :Hasar var mı?
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
Barışoraya bilerek dvd koymustum :) bide fotoğrafı çekerken bir sürü aksilik oldu merdivenden filan düştüm :Merdiven sağlam mı Barış
mystical93Hasar var mı?diz kapağım agrıyo o kadar :) ama olsun en kısa sürede daha çeşitli objeler ile tekrar böyle bi çalışma düşünüyorum işte bu mandal olur dvd olur tornavida olur matkap ucu olur :D çalışmalarıma devam edicegim :KylieMerdiven sağlam mı Barışsağlam abla sağlam :) Allah'a şükür ikimizdede bi problem yokSon Düzenleme: Barış ~ 16 Haziran 2009 16:14
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Barışdiz kapağım agrıyo o kadar :) ama olsun en kısa sürede daha çeşitli objeler ile tekrar böyle bi çalışma düşünüyorum işte bu mandal olur dvd olur tornavida olur matkap ucu olur :D çalışmalarıma devam edicegim :Bekliyoruz
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
En kısa zamanda yeni Zihni Sinir projelerle Chıp Online temalı çalışmalarını bekliyoruz
Geçmiş olsun bu arada aman kendine dikkat et bilirsin çekirge misali
KylieEn kısa zamanda yeni Zihni Sinir projelerle Chıp Online temalı çalışmalarını bekliyoruzstaj zamanı yaklaşıyor o zamanda rj45 & cat5 cat8 vb. ağ materyalleri ilede yapıcağım :)))
Geçmiş olsun bu arada aman kendine dikkat et bilirsin çekirge misaliallossChip sevgisi böyle olur. Eline sağlık...Aynen öyle yani cd lere baktım chip drgisine baktım cd ye baktım dergiye baktım bide kafayı çevirdim fot. makinasına baktım ve işe giriştim :) zevkle üşenmeden :)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 25
2,006 mesaj
açık kaynak kodlu foto
süper olmuş tebrikler
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
242 mesaj
Güsel olmus ama birde benimkine bak derim;)