Sahibinden Çok Temiz Kutulu Samsung Omnia 16GB

eru_ainur
04-02-2010, 14:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Merhabalar.Adana M1 Tepe Alışveriş Merkezi-Real'den 08.11.2008 tarihinde almış olduğum Samsung i900 Omnia 16 GB cep telefonumu satıyorum.Satma nedenim,daha yeni bir telefonla değiştirmek istememdir.Ama yanlış anlaşılmasın,telefonumdan çok memnunum,halen piyasadaki en iyi akıllı telefonlardan biridir ve birçok işi aynı anda yapabilmektedir.Telefonun özelliklerini tekrar saymaya gerek yok,zaten alıcı arkadaşlar ve meraklıları tüm özelliklerini biliyordur.Ancak benim telefonumu diğer satılanlardan farklı kılan yanları ne diye soracak olursanız kısaca bahsedeyim.

Telefonumun dahili hafızası 16 GB'dır.
Yanında 1 GB Micro-SD kart ile birlikte yine tüm CD ve faturası ile birlikte Route 66 navigasyon programı hediyelidir.
Ayrıca yine 4 GB Kingston Class 4 Micro-SD kart içinde Garmin ve İGO8 navigasyon programları güncel haritaları ile birlikte verilecektir.
Tüm aksesuarları orijinal ve eksiksizdir.Stylus hiç kullanılmadı.Kulaklık,Şarj aleti ve USB kablosu sorunsuz ve çok temizdir.Deri Kılıf hediyedir.

Ekranda hiç çizik yoktur,alındığı günden beri ekran filmi ile kullanıldı,yanında yedek ekran filmini de vereceğim.Telefonun parlak çerçevesinde nadiren kılcal çizikler vardır ama çok dikkatli bakılmazsa farkedilmesi imkansızdır.Telefonun arka kapağında kılcal çizik dahi yoktur,sürekli kılıf ile kullanıldı.Bataryası ilk günkü gibi performanslı,en ufak bir güç eksilmesi yok.Normal kullanımda 3 gün,performanslı kullanımda 2 gün gidiyor.Donanımsal hiçbir problemi yoktur.Faturası,CD'si,Kullanım Kılavuzları hepsi mevcuttur.

Şimdi en önemli kısma gelelim.Telefonumda Windows Mobile 6.5.3 yüklüdür (build 28205).Telefonun kendisi ile gelen Windows Mobile 6.1'den çok daha performanslıdır.GPS-WiFi-Bluetooth hızları,6.1 sürümüne göre belirgin derecede daha hızlıdır.Ayrıca orijinal ROM'a göre daha fazla boş alan vardır.(Orijinal ROM:95 MB,WinMo 6.5.3 ROM:145 MB).Telefonun dili İngilizcedir ancak istenirse Türkçe dil seçeneği yüklenerek gönderilebilir.İçinde gerekli olan tüm programlar mevcuttur.Çoğunluğu Windows Mobile 6.5.3 ROM ile gelen programlardır.Altyazılı DivX'leri oynatabilmektedir.Office Mobile 2010 Professional ve indows Live 10.6 yüklüdür.Giriş ekranı olarak hem Titanium hem de Manilla 2.6v2 mevcuttur.   Telefonum gerçekten çok temiz,piyasada bulabileceğiniz en temiz 2. el Omnia bile olabilir.Emin olun sıfır ayarında,hatta ekstralarına bakarsak bu fiyata benim telefonum varken,sıfırını almak mantıklı bir hareket olmaz.Ayrıca daha 10 aya yakın garantisi devam etmektedir.Adana ve çevresindeki illerde (Mersin,Gaziantep,Osmaniye) elden teslim edebilirim.

Fiyat olarak 750 TL düşünüyorum.Telefonuma aşağıdaki adresten bakabilirsiniz:
http://www.sahibinden.com/sahibi ... 4WQQpXQQdisplayitem