sahte bal rezaletine dur dendi

cheap
02-04-2012, 02:27   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
36 mesaj

selam arkadaşlar,

Tv'de radyo'da görmekten bıktığımız sahte bal rezaletine sonunda dur dendi.

Kapalı Hesap (200174)
02-04-2012, 03:16   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

Evet ya tv'de radyo'da heryerde işkence gibi idi
Araba ile gidiyorsun birden bal reklamı araya giriyor gelde ağzını bozma kurtulduk sonunda :D

EMRE_61
02-04-2012, 08:58   |  #3  
EMRE_61 avatarı
Yıllanmış Üye
509 mesaj

birde bitkisel ilaç olayına el atsalar aspirin gibi satıyor adamlar.ne var içinde yan etkisi nedir hiç birşey belli değil.

viking20
02-04-2012, 12:19   |  #4  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

ben konuyu ocak ayında ele almıştım,gerçekten çok sıktılar ,
https://www.chip.com.tr/forum/sah ... asilir_t231531.html

mhmt06
02-04-2012, 13:42   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj

türkiyede herşey sahte  hatta çoğu insan kılığında gezenler sahte. 
saf insanlara bişeyi kakalayıp parasını almak. ülkemizde çok kolay.

elin gavuru örnek veriyim buzdolabını, insanlar  yiyeceklerini uzun süre korusun diye üretir.
ülkemizde ise para kazanmak için üretilir
yani siz bir karton kutuyu buzdolabı sanın, ertesi gün bir milyon kutu üretip piyasaya sürerler. çünkü siz onu dolap zannediyorsanız ve para veriyorsanız gerçeğini üretmeye ne gerek var ?
ekmek sahte , meyve sebze fabrikalarda üretiliyo. sahte yiyeceklerden hastalanıp hastaneye gidiyoruz, sahte ilaç veriyolar.

yemekteyiz :  misafirperverlik bitti artık birbirinizin kusurlarını araştırın.
evlendirme: üç beş saf bulun tv de oynatıp dalga geçin halkımız izlesin mutlu olsun.
müge serap v.b : vurun kırın dağıtın boşayın çünkü herkes yapıyo.
biri bizi dikizliyo, beceriksizsiniz türkiye, bu ne biçim elbise lan sen ne biçim karısın v.b
biz bunları izleyecek kadar safız abi. ha bide resimdeki adamı bulun, türkiyenim başkenti  ilk harfi anka...  neden hala aramıyosunuz??  (halbuki arka planda saf halkım kontürleri yağdırıyor.)
herkes almasa bunlar reklam yapabilir mi . demekki gerçek bal o zaman bizde alalım.

okinkurt
02-04-2012, 14:56   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Hakkat her kanalda cıkıyodu yok 3 alana bi bedava vs vs :D burası tr her seyin sahtesi var bizim bildiklerimiz var arılara yemlik yapmıslar şeker yediriyolardı doğal doğal diyolar ama bütün balı şekerden topluyodu hayvanlar bizim millet böle :D biz bi ara arı bakmıstık cok zor bi iş gercekten karakovan balının üstüne tanımam marka mış kalitemiş hikaye hepici.

Kapalı Hesap (230936)
02-04-2012, 15:19   |  #7  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj

Beyaz'dan Bal Reklamı :)

http://www.youtube.com/watch?v=zdpkghcT3p0

derbent_87
03-04-2012, 04:20   |  #8  
derbent_87 avatarı
Yıllanmış Üye
240 mesaj

eğer haber doğruysa gerçekten riyakarlığın geldiği bu son nokta.adam ekranda bas bas bağırıyor,belgeler gösteriyor,hatta çoluğum çocuğum ben kullanıyorum diyede millete yemin ediyordu.arkadaş yuh diyorum başkada birşey demiyorum!.bir de baldünyası dönüyor ekranlarda onun reklamı kalkmadı acaba oda mı sahte?

derbent_87
03-04-2012, 04:22   |  #9  
derbent_87 avatarı
Yıllanmış Üye
240 mesaj
Alıntı: mehmet1121  
türkiyede herşey sahte  hatta çoğu insan kılığında gezenler sahte. 
saf insanlara bişeyi kakalayıp parasını almak. ülkemizde çok kolay.

elin gavuru örnek veriyim buzdolabını, insanlar  yiyeceklerini uzun süre korusun diye üretir.
ülkemizde ise para kazanmak için üretilir
yani siz bir karton kutuyu buzdolabı sanın, ertesi gün bir milyon kutu üretip piyasaya sürerler. çünkü siz onu dolap zannediyorsanız ve para veriyorsanız gerçeğini üretmeye ne gerek var ?
ekmek sahte , meyve sebze fabrikalarda üretiliyo. sahte yiyeceklerden hastalanıp hastaneye gidiyoruz, sahte ilaç veriyolar.

yemekteyiz :  misafirperverlik bitti artık birbirinizin kusurlarını araştırın.
evlendirme: üç beş saf bulun tv de oynatıp dalga geçin halkımız izlesin mutlu olsun.
müge serap v.b : vurun kırın dağıtın boşayın çünkü herkes yapıyo.
biri bizi dikizliyo, beceriksizsiniz türkiye, bu ne biçim elbise lan sen ne biçim karısın v.b
biz bunları izleyecek kadar safız abi. ha bide resimdeki adamı bulun, türkiyenim başkenti  ilk harfi anka...  neden hala aramıyosunuz??  (halbuki arka planda saf halkım kontürleri yağdırıyor.)
herkes almasa bunlar reklam yapabilir mi . demekki gerçek bal o zaman bizde alalım.

dediklerinin altına imzamı atıyorum kardeşim az bile söyledin bu millet nezaman adam olur nezaman avrupanın medeniyetini yakalar acaba yok yok hiç ümit yok