ATS sormuş:
Yüklediğim programın (SureTrack) hata vermesi nedeniyle, nette hata giderici diye bulup Regtweaker programını yükledim. Bu program pc mi taradıktan sonra yeniden başlattım ve pc açılmadı. Kırmızı bi ekran çıktı ve pc de lisansız programlar bulduğunu, network suçu işlediğimi 24 saat için de bu programlardan kurtulmazsam kişisel bilgilerimi polise gönderceklerini hard diskime kadar alacakları vs yazıyordu. Bir de her ülkeden dk. 0.7 dolar a aranabilen tel numaraları yazmışlardı. Sanırım bana bi kod vereceklerdi çünkü serial yazdığımız gibi kutucuklar vardı. Bu işlemin neticesinde tüm sahte yazılımlar pc den kalkacaktı. Gerçek olabilceği gibi virüste olabilirdi tabi güvenli mod da açıp dosyalarımı aldım son yüklediğim prog. kaldırdım ki -1 tanesini bulamadım- sistemi geri yükleyip açtım. Set up ları bile kaldırdım. Şimdi bu ne kadar gerçek? Nette arattım ama sanırım bu bir virüste olsa gerçekte olsa ilk talihli benim ki cevap bulamadım. Birde bu uyarı bazı dilllerde vardı uluslararası bi durum için tüm diller de olması gerekmez mi, bu beni şüpheye düşürdü. Acil cevap rica ediyorum.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Vista 64bit
.
.
.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US) AppleWebKit/534.3 (KHTML, like Gecko) Chrome/6.0.472.63 Safari/534.3