sistemimde orijinal olmayan bir windows 7 var ama ben bunu orijinal windows 8 e yükseltme paketi satın alıp yükseltmek istiyorum bu olabilirmi ve yükseltme paketi ile gelen dvd ile formatda atabilirmiyim ?
şimdiden teşekkürler.
sistemimde orijinal olmayan bir windows 7 var ama ben bunu orijinal windows 8 e yükseltme paketi satın alıp yükseltmek istiyorum bu olabilirmi ve yükseltme paketi ile gelen dvd ile formatda atabilirmiyim ?
şimdiden teşekkürler.
olmaz. PC'nizin fabrika çıkışında Windows7 olmalı
yok öyle birşey korsan win7 tabikide win8 e bootlu dvd ile yükseltirsiniz win8 korsan olsa bile yükkseltirsiniz tek sorun loader daha çıkmadı...
yani her türlü kutulu bir win 8 alcam
peki windows 8 pro yu nerden alabilirim kutulu olarak ?
Teknoloji mağazalarında yakında bulursun muhtemelen ama internetten alışveriş yapıyorum diyorsan hepsiburada.com, ebay gibi yerlerden araştır istersen. istanbulbilisim.com'da yok şu anlık ama hepsiburada.com'da buldum. Buradan
Not: Sadece araştırıp buldum ben sorumlu değilim.
Akıllım git birinden orjinal windows 7 veya vista xp satın al ucuza internet üzerinden indir.Bir sürü kullanılmayan xp var orjinal.Herkez windows 7 geçince ellerinde kalmıştır.Git iste birilerinden.
ben bekleyin derim daz veya herhangi bir programcı düzenli loader çıkarmaya başlar yakında