xp ye son makyaj yapıldı artık service pack yok microsotf artık xp ye desteğini kesecek iyi düşün kardeşim
sahte xp
- 1
- 2
Serkan KaradaşSerkan Kardeş Bilemedim YASAK! Oldugunu Kusura Bakma Forumda Daha Yeniyim :Dbyburak2008Arkadaşlar Eger Yasak degilse Xp Crack'ını Upload Edebilirim %100 calışıyor :YASAK!Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 09 Mayıs 2008 00:33
bunların hepsi yalan söylüyor arkadaşım sahte yazılım kurbanı olabilirsiniz uyarısı geliyorsa bişey olmaz sorun yok sistemin çökmez korkma
Korsan XP'yi Lisanslı Yapma!
Çogumuz lisanssız korsan windowsxp kullanıyoruz, bu yüzden güncellemeleri yapamıyoruz microsoftun son çıkan programlarını kullanamıyoruz yada kullanmak için *****,edit vs... bir çok işlemle uğraşıyoruz. Hazırladığım bu çalışma ile windows umuz orjinal/lisanslı oluyor, güncellemelerimizi yapabiliyor ve en son çıkan programları orjinal haliyle yükleyip kullanabiliyoruz (mediaplayer 11, explorer 7 gibi...)
Bu işlemi sadece 3 adımda, verdiğim linkteki dosyayı açarak yapabilirsiniz. Açıklamalar, resimli anlatım ve gerekli programlar hazırladığım projenin içinde mevcuttur.Kesinlikle zararlı yazılım yoktur güvenlik için virüs taramasından geçirebilirsiniz.
hemenpaylaştan indirmek için buraya tıklayınız 3.64 mb:
forum kurallarını ihlal ediyorsunuz!
Animasyon anlatımı indirmek için Buraya tıklayınız:
forum kurallarını ihlal ediyorsunuz!
NOT:bu uygulama sadece windows xp professional ve windows server 2003 için geçerlidir.
Not-2:eğer olmadıysa,güvenlik duvarı yada Spyware yazılım kullanıyorsan bunlar müdahaleleri engelliyor bunları devre dışı bırakıp tekrar dene.
lisanslı bir xp alıp veya vista format atmalısın tek cevap.
cent_ceza kardes xpnin orjinalı 153 ytl büyük mağazalarda almayabilirsin ama sonra microsoft seni kuş gibi avlayacaktır çünkü bütün xp lere microsoftan mesaj geliyo xp yi kayıt altına alıyo adamlar beni arkadasa geldi çünkü
ARKADASLAR HIC BUNLARAM KAFA YORMAYIN FORMAT ATARKEN SATIN ALMA SECENEKLERI ZATEN VAR GORURSUNUZ O SAYFANIN EN ALTINDA 0800 LU BI UCRETSIZ SATIN ALMA NOSU VAR BENIM CD ORJI AMA O NUMARAYI KULLANARAK COZUM BULUNDUGUNU DUYMUSTUM
- 1
- 2