windows xpmin sahte olduğunu bildirdi bundan nasıl kurtulabilirim yardımlarınızı bekliyorum
sahte xp
- 1
- 2
tabiki lisans ücretini ödeyerek,bizleren illegal paylaşım isteme arkadaşım.
yapacağın yol orjinal sahte olamayan xp cd alıp format atmak
Lisans satın al.
bu forumda alabileceğn tek cvp budur arkadaşım
suat666Volla bende de vardı bu uyarı ama hiç bir şey yapmadım.Bilgisayar 10 kere(Belki daha fazla servise gitti) ben yine aynı ben hiç telaşa kapılmadım :) bilgisayarımı kullanmaya devam ettim.(Bu arada belki 15 kez format atmışımdır.-Geçen hafta zaten toplam 5 tane) Hiç bir sorunda olmadı.Şuan da kullandığım XP sahte ve hala aynı XP.Şuan da hiç bir sorunum yok.!!!Lisanssız Vista ve XP kullanan lar üzücü haber ama yeni çıkan bilişim suçlarına giriyor kanunlar'a göre 2yıldan başlıyor cezası microsoftun insiyatifine kalmış araştırdım lisansız ,korsan,kopya yazılım kullanan kullanıcılar DİKKAT!.Mutlaka hemen Satın almanız gerekiyor.
arkadaşlar bu tip uyarı bana da geliyor,orjinal windows yazılımları tarafından.mavi yıldız şeklinde logosu var ve görev çubuğunda bulunuyor ve ara ara sağ alt köşeden sisteminiz risk altında olabilir uyarısı geliyor.Ayrıca bilgisayarı her açışımda,masaüstü gelmeden;ekranda,sorunu çözümle penceresi açılıyor.görev çubuğundaki logoyu ve masaüstünden önce açılan pencereyi nasıl iptal edebilirim?ayrıca windows xp sahte yazılım ama,şu an sorunum yok.ilerde ne gibi sorun olabilir?beni aydınlatırsanız sevinirim.teşekkürler..
aynı yanıt senin içinde geçerli sandraf,
kullandığın işletim sistemi bedava dağıtılmıyor,ücretini ödeyerek satın alıyor ve kullanıyorsun.bahsettiğin mavi yıldızdan kurtulmak istiyorsanda işletim sisteminin ücretini ödeyim lisans satın almalısın.başka bir yöntemle o yıldızdan kurtulamazsın tabi illegal şeylere baş vuracaksan o ayrı.bu şekilde sistemini kullanmaya devam etmen senin gönül rahatlığınla alakalıdır,gelip seni evinden alacak değiller :)
BOOMFUNKMCS cevabın için tşklr..bu iletiler bana;microsoft'un sitesindeki ürün yazılımlarını doğrulamak amaçlı sorgulamayı seçtiğimden beri geliyor.ondan önce yoktu.Bu yüzden tekrar nasıl iptal edebilirim diye sordum.Tekrar siteden sorgulamayı iptal etme durumu olabilir mi?En azından lisans alana kadar; açılan pencere ve iletilerden kurtulsam ve tabi görev çubuğundaki logodan..Ayrıca görev çubuğundaki logoya sağ tıklayınca bildirim ayarlarını değiştir seçeneği var,oradan pencere açılıyor ve "Windows Orijinal Ürün Avantajı Bildirim İletilerini Görüntüle"uyarısı seçili.buna iptal desem olur mu?Yardımcı olursanız sevinirim.
artık geç kalmışsın arkadaşım,bu uyarı iletilerinin sisteminden gitmesinin tek yolu format yada lisans ücreti.
tabii google ye sor birde.
ya benim de öle bi problemim var. ben xp yi sahte cd den kurup yeni lisans koduyla aktive ettim hala yeni bir güncelleştirme atmadı. ancak elimdeki kod boşuna gitcek die korkuom. şimdi soruom windowsum lisanlı mı lisanssız mı??
Bu tip uyarıları almamanız için otomatik güncelleştirmeleri kapatmalısınız.Ev kullanıcılarına sesleniyorum.
bu işletim sisteminin tek yapılış amacı para onun için ücretsiz sürümleri daha dogrusu kopya cd ler elbette sorun yaratacaktır. sizin yapabileceginiz en iyi yol ya active kodunu alacaksınız ya yeni orjinal cd alacaksınız yada işletim sisteminizi değiştireceksiniz ücretsiz olanlarla
Google a sorma aynısını bende yaptım xp orjinalleştirme programı yazdım (uyanığımya) rapid share dan indirdim ve virüs yedim ne kadar uğraştıysam olmadı google a sorma paran varsa orjinalini al. Yok diyorsan otomatik güncelleştirmeleri kapat ve microsoft'un sitesinden uzak dur
yahu hocam eskisi gibi pahali degilki cd sini al bitane ömürlük kullan
bukadar ugrastigina degmez
yaw nasıl pahalı deil ya
şuraya bi bak istersen
http://www.mavibilgisayar.com/ud/3318
Eğer illa ki korsan kullanacağım diyorsan, bu uyraının verilmesini sağlayan güncelleştirmeyi silebilirsin. Microsoft, bu güncelleştirmenin Program Ekle/Kaldır'dan silinmesini engellemiş. Ama Kayıt Defteri yardımıyla bu sorun çözülebiliyor.
Başlat>Çalıştır>regedit ile Kayıt Defteri'ni aç. Öncelikle olası sorunlara karşı Kayıt Defteri'ni yedekle. Yedekledikten sonra Düzen>Bul ile WgaFix ve KB905474 kelimelerini arat. Çıkan girdileri sil. Ayrıca da Başlat>Ara ile bu iki kelimeyi tekrar arat. Eğer sonuç bulunursa, çıkan ilgili dosyaları sil. Windows güncelleme olduğunu söylediğinde de Hızlı yerine Özel'i seç ve Orjinal Ürün Avantajı Bildirimi'ni yükleme. Yanlışlıkla yüklersen tekrar bu yöntemle silebilirsin.
yha bende de korsa xp var ama illegal program sayesinde orginal olarak gözüküo ve media player 11 ,ie 7 gibi öz. faydalanabiliyorum bu prog. ismini kurallardan dolayı veremiyorum
arkadaşlar bnde sahte xp kullanıyorum ama yaz geldigi zaman orjinal vista alcam.merak ediyorum microsoft nasıl bildiriyor sistemin sahte oldugunu bunu nereden anlayabilrm?
KB905474 kodlu güncelleştirmeyi indirirseniz büyük ihtimalle Windows uyarı verecektir.
format atmana gerek yok. lisans satın aldıktan sonra keyi değiştirin. orjinal olsun. hekese selamlar...
- 1
- 2