peki yaa napcaz sahura kadar önerisi olan var mıı?
sahura kadar pcnin başında
- 1
- 2
bende buralardayım ama daha çok ders çalışıyorum..
bende bıraktım dersi..
neyse bişeler indiriyim int. hızlıyken :)
Benim için zaman durur o zaman =):) Benim İcin Zaman AKAR Durmaz AKAR Ne zaman Sago Olmaz O AN Durur :)Yamim kashim avarti ve ad lekan igati ani rak benadam
sagonun yeni parçaları varmı ki yaa hepsini dinledim yeter artık şimdi yeni gözdeVar Olmazmı Hemen Adres Vereyim Yeni EP(Albüm) yi Keşfet..
Ayrıca Birşey Söylemeden Duramıcagım TripKoliyi Biz Ve Genel Sagocu Kitlesi Sevmez Cünkü Bodur Cüce Oldugu İcin her yere ve sagoya laf atdıgı icin sago Ne derse Biz ardından gideriz o yüzden bizde sevmeyiz sevmiyorum :)
buyur Burdan >
http://melankolia.com.tr/ve-yine-o-geliyorsagopa-kajmer-saykodelik-ep/Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 21 Ağustos 2009 03:21
sahur vakti geldi artık yatalım mı
benim uyku iyice kaydı gece bekçisi olsam yeridir 5 ten aşağı uykum gelmez oldu.
Var Olmazmı Hemen Adres Vereyim Yeni EP(Albüm) yi Keşfet..tşk siteyi ziyeret etcem şimdi ama tripkoLic in sesi çok hoş bide SaGoPa yaa laf attığını duymadım bilmiyom veyaaaa
Ayrıca Birşey Söylemeden Duramıcagım TripKoliyi Biz Ve Genel Sagocu Kitlesi Sevmez Cünkü Bodur Cüce Oldugu İcin her yere ve sagoya laf atdıgı icin sago Ne derse Biz ardından gideriz o yüzden bizde sevmeyiz sevmiyorum :)
buyur Burdan >
..........derken sahur vaktii geldi vallaaa
tşk siteyi ziyeret etcem şimdi ama tripkoLic in sesi çok hoş bide SaGoPa yaa laf attığını duymadım bilmiyomŞu RaP Dünyasında Sago'Yu Cekemeyen adam Kalmadı .. Ve Laf Atmadan Türkçe RAP dünyasına Giren Adam Yok Örng : Sagoya Laf Atıp Vay Ben Sagoya Diss Atdım gibisinden öyle bir yerlere geldi bir kaç kişi :)..
ben gece gündüz korku filmi izliyorum :)
Yine sahur yaklaşıyor.Tabikide biz yine buralardayız
Ben çocuğa davul çaldıran adam görmüştüm çocuğu çağırıyodu davul çalmaya başla diyodu çocuk da çalıyodu koptum yha :)
Ben sahura kadar durmam 3-3.30 oldu mu yer yatarım.
Yedim ve yatıyorum. İyi geceler herkese.<
Ben çoğunlukla sahura kadar pc başından kalkmam -zaruret halleri dışında-.3 Gibi kalkarım sahuru yaparım,sahur programlarını izler 5-5.30 gibi yatarım...Pc'de ise çok güzel bir tren simülasyonu var (ismi:Rail Similatör) onu oynarım,Knıght kasarım,King of the road oynarım yada çoğunluk nette gezer müzik dinlerim... (Gerçi bütün tatil çoğunlukla böyleyim )
- 1
- 2