arkadaslar play statıon da saınt andreas cıkalı baya oldu fakat daha bilgisayarlar için cıkmadı ne zaman cıkıcak??? bi bilgisi olan varmı
saınt andreas
- 1
- 2
arkadaşım bu oyun için sırf ps2 aldı
ah bi yaz olsa da çıksa.oyun geldi mi diye her gün sorcam
ya nıe o kdr gec pekı mıllet ps2de oyunu kapattı biz daha cıkıcak da baslıcaz
harbiden elvis haklısın sın,son,san,soon olabılır yeterkı cıksında baska istedıgımız yok ama genede mr.recepi kırmayalım san olsun
millet oyunu bitirdi(arkadaşım ) biz gelcek gelcek diye konuşuyoz.hem o san olacak.bence önemli çünkü bu oyun şimdiye kadarki en fazla yer kaplayan oyun
herhalde mart ayında çıkacaktı
7 haziran kuzey amaerika da 10 haziran da avrupa da korsanda 20 hazirana doğru olur herhalde
Ben bitireli oyunu 2 hafta mı ne oluyor. Çoookkk güzel, yeni fikirler var oyunda. 90 lı yıllarda geçiyor, yine çeteler var ama artık rpg tarzı sistemle CJ (ana karakter)' i geliştirmeniz lazım. Güçlensin diye spor salonlarına, restoranlara götürmelisiniz.
Oyunda ki espiriler süper, örneğin KFC' tarzı bir tavuk restoranına giriyorsunuz, kasada ki adam tavuk kıçı menüsü tavsiye ederim, manyak diyor.
Bu arada bu sefer şehirler üç tane.
Los Santos, Los Angeles'ı,
San Fierro, San Fransisko'yu,
Las Venturra, Las Vegas' ı temsil ediyorlar...
Kesin pc versiyonun çıkış tarihi de ign.com' dan bakarsanız görürsünüz ekim-kasım gibi...
arkadaslar Emule de falan ben buldum GTA San Andreas'1 ama dava filan açacak diyorlar bu dogrumu?Ayr1ca sen oyunu PC'de mi bitirdin PS2 DEMI?
Nasıl yani!? pc çıkmadı ki daha nasıl oynayalım??? Ben de ps2 versiyonu var onu bitirdim. 2.kez oynuyorum yarısına geldim.
7 Haziran 2005 :)) ben yanlış hatırlıyormusum
oyun duydugum kadarıyla dvd de cıkacakmıs.
- 1
- 2