SAKARBOY NE KADAR GERÇEKSİN

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
HPQ-User
06-08-2008, 14:41   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

SAİNT sormuş:
EEEEEEEEE GEÇEN 168 Dİ NE ÇABUK BUKADAR RAP ALDIN İŞTE BİT YENİĞİ VAR SİTEYE ÜYE OLDUĞUM GÜNDEN BERİ HERGÜN GİRİYORUM EKSİKSİZ ÜYELERE BAKUIYORDUM BİR KAÇTANE PARMAKLA GÖSTERİLECEK KİŞİLER VARDI BUNLAR KİMLERMİ BORGA-X COŞKUN OLCA KYLE ELAZIĞLI SUAT666 SAKARBOYDA VARDI AMA SAKARBOY ARTIK BENİM İÇİN HİÇ BERŞEY İFADE ETMİYOR BU BENİM DÜŞÜNCEM ÖNEMLİ OLAN NE OLDUĞUN DEĞİL,KİM OLDUĞUN ALYIYÜZ KÜSÜR MESAJIN VAR HER SORUYU DOĞRU CVP İMKANSIZ ÖYLE OLSA BİLE BURDAKİ ÜYELERİN ÇOĞU RAP VERMİYOR UNUTUYOR YADA CVP BEYENMİYOR HADİ DİYELİM HEPSİ VERDİ ADAM BAŞINA TEK SORUYA 20 RAP VERSELERKİ BU İMKANSIZ YİNE SENİN RAP YAKALAYAMAZ DEDĞİM GİBİ NE OLDUĞUN ,DEĞİL KİM OLDUĞUN ÖNEMLİ

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 2000 / NT
Sistem Özellikleri:
E4500 VS VS

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 1.1.4322)

Son Düzenleme: Raistlin ~ 06 Ağustos 2008 14:48
Borga-x
06-08-2008, 14:44   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Bu ne saçmalık. Arkadaşım eleştiri yapacaksan bunu bu konu başlığında yapma ikincisi kendisine PM at. Bu şekilde polemik yaratma ...

SAİNT
06-08-2008, 14:45   |  #3  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

arkadaşlar 670 mesaja 10168 rap sizce japonların her filmde havaya uçtukları kadar komik değilmi :))))

Erdinç18
06-08-2008, 14:46   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
400 mesaj

ark sistemsel hatadır sende haaaa.

SAİNT
06-08-2008, 14:47   |  #5  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
3,595 mesaj

saçmalıkmı nasıl oluyor saçmalık anlatsana bir corga x burda biz neyin ne oldunu anlatmaya çalışıyoruz

Raistlin
06-08-2008, 14:47   |  #6  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 0
192 mesaj

Ne yazıkki böyle saçma sapan konuları açıp forumda gereksiz konu kirliliği yarattığını düşünüyorum. Lütfen konuları uygun yere açın. Birisi ile derdiniz varsa bunu özel mesaj butonuna basarak yapın.

SAİNT
06-08-2008, 14:53   |  #7  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
3,595 mesaj
Raistlin
Ne yazıkki böyle saçma sapan konuları açıp forumda gereksiz konu kirliliği yarattığını düşünüyorum. Lütfen konuları uygun yere açın. Birisi ile derdiniz varsa bunu özel mesaj butonuna basarak yapın.
bunları bu şekilde değerlendireceğinize duruma el atın o mesuliyetin ağırlığı kolay iş değildir insanları kandırmak saçmaysa ben saçmalıyorum arkadaş

Fatih_ARMAĞAN
06-08-2008, 14:56   |  #8  
Yıllanmış Üye
2,804 mesaj

ya yapmayın lütfen arkadaşlar...

sait kardeş
diğer yazdığın forumdada yazdım  diyorum ki

bunun benimle uzaktan yakından ilgisi yoktur..
REP'im 168 di birden bire nolduysa en son birisine özelden yardım ettim foruma tekrardan döndüğümde birden bire rap im 10168 oldu bende şaşırdım. herhalde dedim. yardımcı oldugum kişi bi şekilde teşk etmek istedi böyle bişey yaptı. fakat nasıl olur dedim öyle bişey yapabilirmiki.. hiç anlamam forum olaylarından.
sonra düşündümki büyük ihtimalle forumda bir sıkıntı vardır..
bu işi benden daha bilenler mutlaka buraya yazıcaktır. kesinlikle benim yaptığım bir müdahale sonucu olmuş birşey değildir. ve kesinliklede bu tip konulardan anlamam.. bilgisayarda her konuya el atmışımdır ama web. forum. html vb. konulardan kesinlikle anlamam..

lütfen bu şekilde çirkin şeyler yazmayın arkadaşlar. beni üzüyorsunuz. sizde en az benim kadar biliyorsunuzki sistemsel bir sıkıntıdır.

bu yaşıma kadar yatığım herşeyi hakkımla almaya çalıştım.
sadece emeğimin karşılığı istedim hep hiç bir zaman fazlasını almadım..

basit bir hatadan dolayı bu şekilde davranmanız gerçekten beni çok üzdü arkadaşlar..

emin olun kısa sürede düzelmez ise hakkım olmayanı gerekli kişilerle görüşüp sildiriceğimden emin olabilirsiniz..

ama eğer gerçekten bu bana forum yöneticilerin bir hediyesi vb. birşey ise.. nebilim anlamadığım için söylüyorum
inanın o zaman kıskandığınızı düşünmeye başlayacağım..

önemli olan kim olduğum diyosunuz... inanın arkadaşla çok ama çok yanılıyorsunuz beni tanımıyorsunuz bile.

sakarboy
he he yani anlamıyomusun kardeş sistemsel bir sorun olduğunu :D espri yapıyorum sana çalış seninde olur gibilerinden takılıyordum.. yanlış anlaşıldıysam  kırıcı kelime kullandıysam özür dilerim dostum..

rapim bende farkındaım 168 di birdenbire nasıl olduysa
10168 oldu bi şekilde 10.000 rap in nerden geldiğini bende bilmiyorum. bian son zamanlarda çok forumda takıldım çok konu yazdım herhalde ödül aldım die düşündüm. ama sonra yok dedim büyük ihtimalle forumda bir sıkıntı olmuştur die düşündüm. hiç anlamam forum işlerinden..

paylaşımı emin ol senden çok daha fazla seven birisiyim.. hiç bir zaman kimsenin hakkına tecavüz etmedim. etmektende kaçındım ve kaçınacağımda.. bu internette bi formda basit bir tek rap olsa dahi..

emin ol rap'in artmasının benimle uzaktan yakından alakası yok.. kimbilir belkide cidden bi ödül yada birisi bi şekilde teşk etti anlamadım bende :)
yukarda yazdıklarımda amacım sadece sana takılmaktı..

600 mesajla sence nasıl olurda 10168 rap alabilirimki :)

saygılar...

Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 06 Ağustos 2008 14:57
Fatih_ARMAĞAN
06-08-2008, 15:02   |  #9  
Yıllanmış Üye
2,804 mesaj

bu kunuda yetkili kişilerin konuya el atmalarını rica ediyorum..

sait kardeş bu sorunu bu şekilde bir konu haline getirdiğin için sanada çok teşk ederim..

emin olmadan birisini bu şekilde karalamak emin ol hiçmi hiç hoş değil.. forum yetkilileri bu konuya el attığında yada sorun düzeldiğinde emin ol pişman olmanı istemiyorum

saygılar..

Feel Good
06-08-2008, 15:02   |  #10  
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj

bence de sistemsel sorun. Ayrıca böle bi başlık açılması da saçma geldi doğrusu. Borga-x in dediği gibi PM at. Yani boşu boşuna polemik yartmaya hiç ama hiç gerek yok!!

frkn_ua
06-08-2008, 15:48   |  #11  
Yıllanmış Üye
893 mesaj

isterse 20 bin repi olsun.sen bu sözleri söylemeden önce ben o 10 bin küsür repi görmemiştim bile,size ne elalemin repinden.kişilerin kaç tane rep i olduğunu benm umrumda değildir.Zaten kimin ne olduğu belli oluyor, kişinin repine göre veya mesaj sayısına göre bilgili olduğunu hiç düşünmiyorum.Sakarboy'da forumda zaten kendini gösteren birisidir.Bu rep miş mesaj sayısıymış olaylarını pek takılmayın,insanları ne nreplerine göre nede mesaj sayılarına göre değerlendirmeyin...

hiko91
06-08-2008, 15:58   |  #12  
Yıllanmış Üye
1,899 mesaj

puhahah sadece guluyorum bu olanlar.sankı o rep ler bızım karnımızı mı doyuruyo yada rep kazandıkca para mı kazanıyoruz keske soyle bısey olsa rep gonderme gıbı al sana 100 rep helalı hos olsun derım.sunuda soylerımkı sararboy boyle bısey olsa sana 5 dakka durmaz 10000 repın hepsını verır.burda bırbırımızın kalbını kırmaya hıc gerek yok

Fatih_ARMAĞAN
06-08-2008, 16:09   |  #13  
Yıllanmış Üye
2,804 mesaj
hiko91
puhahah sadece guluyorum bu olanlar.sankı o rep ler bızım karnımızı mı doyuruyo yada rep kazandıkca para mı kazanıyoruz keske soyle bısey olsa rep gonderme gıbı al sana 100 rep helalı hos olsun derım.sunuda soylerımkı sararboy boyle bısey olsa sana 5 dakka durmaz 10000 repın hepsını verır.burda bırbırımızın kalbını kırmaya hıc gerek
Alkış

Borga-x
06-08-2008, 16:29   |  #14  
İlk Maestro
11,767 mesaj

Şimdi konuyu açana sesleniyorum. Benim sana söylediğim SAÇMALIK kelimesi yerini buldumu... Hiçkimse (Ben dahil) bu kadar kısa sürede REP alamadı alamazda REP işleme mantığını biliyor olsan bu konuyu açmaya bile tenezzül etmezdin. Demekki forumun kurallarını okumamışsın. REP ve mesaj sayısı bu forumda çok tartışıldı istersen bir arama yaptır. Hepsinde de ne yıldızın ne de mesaj sayısının bir kişinin bilgeliğinin göstergesi olmadığını göreceksin.

Burdan herkese, bütün forum üyelerine sesleniyorum. REP ve mesaj sayısına göre insanları değerlendirmeyin. Ben zamanında da söyledim benim bütün yıldızlarımı dağıtsınlar umrumda değil. Ben emek peşinde koşan birisi değilim. Sadece insanların zor durumda kalmasını istemeyen, bildiğimi zorda kalan insanlarla paylaşan, alternatif çözüm yolları sunan birisiyim.

Ama saçma sapan cevap verenlere de sinirleniyorum. Önce araştır, bak bakalım başka sitelerde bunun çözümü olabilir veya senin başından bir olay geçimiştir çözümünü biliyorsundur yaz. Ama sistem kilitlendiğinde PSU'yu temizle gibi saçmasapan cevaplarda vermeyin. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın

Lütfen söylediklerimden kimse alınmasın ben bu cümleleri herkese söylüyorum
Saygılar.

Fatih_ARMAĞAN
06-08-2008, 16:38   |  #15  
Yıllanmış Üye
2,804 mesaj
Borga-x
Şimdi konuyu açana sesleniyorum. Benim sana söylediğim SAÇMALIK kelimesi yerini buldumu... Hiçkimse (Ben dahil) bu kadar kısa sürede REP alamadı alamazda REP işleme mantığını biliyor olsan bu konuyu açmaya bile tenezzül etmezdin. Demekki forumun kurallarını okumamışsın. REP ve mesaj sayısı bu forumda çok tartışıldı istersen bir arama yaptır. Hepsinde de ne yıldızın ne de mesaj sayısının bir kişinin bilgeliğinin göstergesi olmadığını göreceksin.

Burdan herkese, bütün forum üyelerine sesleniyorum. REP ve mesaj sayısına göre insanları değerlendirmeyin. Ben zamanında da söyledim benim bütün yıldızlarımı dağıtsınlar umrumda değil. Ben emek peşinde koşan birisi değilim. Sadece insanların zor durumda kalmasını istemeyen, bildiğimi zorda kalan insanlarla paylaşan, alternatif çözüm yolları sunan birisiyim.

Ama saçma sapan cevap verenlere de sinirleniyorum. Önce araştır, bak bakalım başka sitelerde bunun çözümü olabilir veya senin başından bir olay geçimiştir çözümünü biliyorsundur yaz. Ama sistem kilitlendiğinde PSU'yu temizle gibi saçmasapan cevaplarda vermeyin. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın

Lütfen söylediklerimden kimse alınmasın ben bu cümleleri herkese söylüyorum
Saygılar.

aynen katılıyorum..

benim amacım ne bi karşılık nede başka birşey buraya üye olup bişeyler paylaşmak istiyorsan zaten karşılık beklemiyorsun demektir..

önemli olan yaşadığın tecrübeyi ve bildiklerini paylaşmak..

fakat verdiğin bilgi karşısında ukalalık yada ters bir cevap insanın bütün moralinide kırabiliyor.
sadece emek karşılığında benim için bir teşekkür fazlasıyla yeterli..

hayattaki en büyük amacım hep karşımdaki insanlara benim bilipte onun bilmediği konuda yardımcı olmak oldu ve hepde böyle olucak..

Feel Good
06-08-2008, 16:40   |  #16  
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
sakarboy
aynen katılıyorum..

benim amacım ne bi karşılık nede başka birşey buraya üye olup bişeyler paylaşmak istiyorsan zaten karşılık beklemiyorsun demektir..

önemli olan yaşadığın tecrübeyi ve bildiklerini paylaşmak..

fakat verdiğin bilgi karşısında ukalalık yada ters bir cevap insanın bütün moralinide kırabiliyor.
sadece emek karşılığında benim için bir teşekkür fazlasıyla yeterli..

hayattaki en büyük amacım hep karşımdaki insanlara benim bilipte onun bilmediği konuda yardımcı olmak oldu ve hepde böyle olucak..

AlkışAlkışBeğendimAlkışBeğendim

AcuNeTiX
06-08-2008, 16:45   |  #17  
Yıllanmış Üye
354 mesaj

yaw lütfen artık bu konuyu kapatalım forumda yeniyim karışmam doğru değil ama olmuş bitmiş herşey açığa kavuşmuş.

Fatih_ARMAĞAN
06-08-2008, 17:07   |  #18  
Yıllanmış Üye
2,804 mesaj
AcuNeTiX
yaw lütfen artık bu konuyu kapatalım forumda yeniyim karışmam doğru değil ama olmuş bitmiş herşey açığa kavuşmuş.
Daha söyliceğim bişey yok..

söylicemi söyledim gerisi insanların anlayışına kalmış..

Bu tip saçma bir konu için böyle bir forumda önplana çıkmak istemezdim..

herkezden özür dilerim.

saygılar...

Banned
06-08-2008, 17:22   |  #19  
Banlandı
1,447 mesaj

Ama Bu kadar mesajda nasıl oluyor 10168 rep aklım almadı bu işi :D

Son Düzenleme: suskun_kral ~ 06 Ağustos 2008 17:23
Feel Good
06-08-2008, 17:24   |  #20  
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
suskun_kral
Ama Bu kadar mesajda nasıl oluyor 10168 rep aklım almadı bu işi :
Okumadın mı yazılan mesajları sistem hatası olabilir. Konuyu tekrar başa çekmeyin.

Banned
06-08-2008, 17:35   |  #21  
Banlandı
1,447 mesaj
mystical93
Okumadın mı yazılan mesajları sistem hatası olabilir. Konuyu tekrar başa çekmeyin.
Anlaşıldı Beğendim

Feel Good
06-08-2008, 17:37   |  #22  
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
suskun_kral
Anlaşıldı Beğendim
Sevindim Beğendim

TuncaBozkurt
06-08-2008, 17:39   |  #23  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

Ayrıca da bu konuyu buraya nasıl açıyor. Bildiğim kadarıyla HPQ-User, Uzmanına Sorun için oluşturulmuş bir kullanıcı. Ayrıca da ilgili form ile soru soranların soruları onaylandıktan sonra Uzmanına Sorun'a konu olarak açılır. Eğer bir yetkili bu mesajı Konu Dışı'na yönlendirmişse bunun nedeni ne? Forum kurallarına göre hiç kimseye karşı hakaret içerikli konu açılamaz, mesaj yazılamaz.

Bu arada konunun sahibi arkadaşa sesleniyorum: Sakarboy forumda insanlara elinden geldikçe yardım eden biri. Borga-x'ın söylediği alakasız çözümler sunan kişilerden de değil. Ee daha ne? Bence sen sorunu kendinde ara.

Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 06 Ağustos 2008 17:42
SAİNT
06-08-2008, 18:09   |  #24  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
3,595 mesaj

burası bir form sitesi ise herkes fikrini yazabilir değilmi bak ne güzel istediğiniz veya haklı buldunuz kişi için yazılar yazmışınız kimse size çıkıpta niye böyle yazıyorsunuz diyormu benim burda anlatmak istediğimi hiç biriniz anlamamışssınız anlamanızıda beklemiyorum eğer gerçekten bazı şeyler benim için çok önemlidir umrumda değil rap rup benim anlatmak istediğim böyle bir ortamda insanlar kandırılıyormu bir kişi çıkıp bunun arkasını arıyorsa bu saçma olamaz ayrıca o rap dedğiniz şey bir teşekkürdür insan ister istemez yardım ettiği insandan karşılığında teşekkür alması kadar güzel bir şey yoktur eğer ben hiç bir şekilde rap alamıyorsam demekki kimseye yardımcı olamıyorum anlamına gelir borga arkadaşım bu açıklama İNŞAALLAH açıklayıcı olmuştur hiç kimsedende özür dilemem hatalı olduğuma inana kadar çünkü inandığım şey uğrunda sonuna kadar peşinden giderim bu benim karakterimin bir parçası diyorum sadece hata yaptığım yer konuyu yanlış yere açmış olmam

Son Düzenleme: SAİNT ~ 06 Ağustos 2008 18:13