ya yapmayın lütfen arkadaşlar...
sait kardeş
diğer yazdığın forumdada yazdım diyorum ki
bunun benimle uzaktan yakından ilgisi yoktur..
REP'im 168 di birden bire nolduysa en son birisine özelden yardım ettim foruma tekrardan döndüğümde birden bire rap im 10168 oldu bende şaşırdım. herhalde dedim. yardımcı oldugum kişi bi şekilde teşk etmek istedi böyle bişey yaptı. fakat nasıl olur dedim öyle bişey yapabilirmiki.. hiç anlamam forum olaylarından.
sonra düşündümki büyük ihtimalle forumda bir sıkıntı vardır..
bu işi benden daha bilenler mutlaka buraya yazıcaktır. kesinlikle benim yaptığım bir müdahale sonucu olmuş birşey değildir. ve kesinliklede bu tip konulardan anlamam.. bilgisayarda her konuya el atmışımdır ama web. forum. html vb. konulardan kesinlikle anlamam..
lütfen bu şekilde çirkin şeyler yazmayın arkadaşlar. beni üzüyorsunuz. sizde en az benim kadar biliyorsunuzki sistemsel bir sıkıntıdır.
bu yaşıma kadar yatığım herşeyi hakkımla almaya çalıştım.
sadece emeğimin karşılığı istedim hep hiç bir zaman fazlasını almadım..
basit bir hatadan dolayı bu şekilde davranmanız gerçekten beni çok üzdü arkadaşlar..
emin olun kısa sürede düzelmez ise hakkım olmayanı gerekli kişilerle görüşüp sildiriceğimden emin olabilirsiniz..
ama eğer gerçekten bu bana forum yöneticilerin bir hediyesi vb. birşey ise.. nebilim anlamadığım için söylüyorum
inanın o zaman kıskandığınızı düşünmeye başlayacağım..
önemli olan kim olduğum diyosunuz... inanın arkadaşla çok ama çok yanılıyorsunuz beni tanımıyorsunuz bile.
sakarboy
he he yani anlamıyomusun kardeş sistemsel bir sorun olduğunu :D espri yapıyorum sana çalış seninde olur gibilerinden takılıyordum.. yanlış anlaşıldıysam kırıcı kelime kullandıysam özür dilerim dostum..
rapim bende farkındaım 168 di birdenbire nasıl olduysa
10168 oldu bi şekilde 10.000 rap in nerden geldiğini bende bilmiyorum. bian son zamanlarda çok forumda takıldım çok konu yazdım herhalde ödül aldım die düşündüm. ama sonra yok dedim büyük ihtimalle forumda bir sıkıntı olmuştur die düşündüm. hiç anlamam forum işlerinden..
paylaşımı emin ol senden çok daha fazla seven birisiyim.. hiç bir zaman kimsenin hakkına tecavüz etmedim. etmektende kaçındım ve kaçınacağımda.. bu internette bi formda basit bir tek rap olsa dahi..
emin ol rap'in artmasının benimle uzaktan yakından alakası yok.. kimbilir belkide cidden bi ödül yada birisi bi şekilde teşk etti anlamadım bende :)
yukarda yazdıklarımda amacım sadece sana takılmaktı..
600 mesajla sence nasıl olurda 10168 rap alabilirimki :)
saygılar...
Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 06 Ağustos 2008 14:57