Arkadaşlar sakın firefox kullanmayın.En ciddi açıklar firefox ta. özellikle ''HTTP Malicous infreme dns12''en kritik açık. İşte tarayıcıların açık sayıları:
Opera:57
Comodo Dragon:60
Konqueror(Linux için):61
İnternet Explorer:88
TheWorld:91
Google Chrome:98
Safari:113
Mozilla Firefox:128
Not:Normalde 41 tane tarayıcı var. Bunlar en tanınmışları olduğu için bunları yazdım.
Sakın Firefox kullanmayın!!
Bilgiyi nereden aldınız ki eğer doğruysa uyarıyı dikkate alacağım ama eklentiler olmadan da olmuyor zaten açıkların büyük kısmı da eklentilerden kaynaklanıyor orası ayrı
Mozilla forevaaa!
kullanmayı bildin mi öyle bir alışıyosun ki.
kaç yıldır firefox kullanıyorum daha sorun yaşamadım :D güvenlik açığı warsa war sanki diğerlerinde yok... ayrıca kaynak yok sahte de olabilir...( arkadaş kafasından yazmış demiyorum bi sitede görmüştür ama o sitedeki haber sahtedir )
bir hafta google xhrome kullandım normalde firefox kullanıyodum deneyeyim dedim google chrome yi ve deneim bir kaç hafta kullandım memnundum sonra ne oldu virüs girdi pc ye firefoxtayken hiç girmiyordu ama chrome kullandım ne olduysa atlattı virüs progrmaını standart olarak hep aynı adresleri açıyorum bunlaran birisinden bulaştı sonra kaldırdım chrome yi firefoxla devam.yeni sürümü denemedim chrome ama umarım o açığı kapamışlardır.
bir hafta google xhrome kullandım normalde firefox kullanıyodum deneyeyim dedim google chrome yi ve deneim bir kaç hafta kullandım memnundum sonra ne oldu virüs girdi pc ye firefoxtayken hiç girmiyordu ama chrome kullandım ne olduysa atlattı virüs progrmaını standart olarak hep aynı adresleri açıyorum bunlaran birisinden bulaştı sonra kaldırdım chrome yi firefoxla devam.yeni sürümü denemedim chrome ama umarım o açığı kapamışlardır.chrome kullanırken girdiğin sitelere firefox kullanırken de girersen anlarsın!
Hiçbir şeyin mükemmel, eksiksiz olmadığı gibi hiçbir tarayıcı da mükemmel ve eksiksiz değil. Ne Firefox dört dörtlük, ne IE, ne de Opera. Güzellik göreceli kavram olduğu için "Google Chrome kesinlikle en iyi, Opera kesinlikle daha hoş" gibi sözler de doğru değil. Bırakın isteyen, istediği tarayıcıyı kullansın :)
Ben Mozilla Firefox'u yıllardır kullanıyorum, Google Chrome'u 2 hafta denedim, pek beğenmediğimden kullanmıyorum artık. Opera'yı kullanışlı buluyorum, arada onu kullanıyorum. Safari'yi ve IE'yi de çok kullanışsız bulduğum için kullanmıyorum. Bunlar benim düşüncelerim.
Mozilla Firefox 4 ve Internet Explorer 9 bomba olacak diye düşünüyorum.
kaç yıldır firefox kullanıyorum daha sorun yaşamadım :D güvenlik açığı warsa war sanki diğerlerinde yok... ayrıca kaynak yok sahte de olabilir...( arkadaş kafasından yazmış demiyorum bi sitede görmüştür ama o sitedeki haber sahtedir )Kafamdan yazsaydım Comodo Dragon u 1.sıraya sokardım.Merak etmeyin siz.Kaynak;Microsoft
Firefox kullanmayında hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın.
Opera'da oldukça güvenilir pek açığı olmuyor zaten.