Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açtım.Yanlış yere açtıysam lütfen konuyu taşıyınız...Ben sorunlarıma başlıyım.
1.Sohbet sitesinde moderatörlüğüm var ama her girdiğimde bu yetki gidiyor bilgilerim resetleniyor neden?Ccleaner kullanıyorum ondan olabilir mi?(Çözüldü)
2.Sam2 kullananlar vardır aranızda o yazılımla ilgili sorunlarımda var.Sam2de ne yaptığımı bilmiyorum ama microfon ayarlarıyla uğraştım ve ses çıkmıyor artık! Ve her sam2yi kapatıp girdiğimde menüler gidiyor.(Yani şu dj control felan gibi kutular gidiyor,gri bir ekran geliyor,tekrar tekrar onları açmak zorunda kalıyorum.)
3.Ccleaner programının geri yükle kaldır özelliğini kullanıyorum ama programlar silinmiyor neden?Silinmiş gibi gözüküyor program ekle kaldırda yoklar ama program files'a giriyorum orda duruyorlar ve programlar çalışıyor.
4.Bu sorunda bugün oldu nedenini bilmiyorum.Benim acer aspire 6930 model bir laptopum var klavyenin üstünde sesi açıp kapamaya yarayan dokunmatik tuşlar var.Bunlara önceden bastığımda ekranda ses düzeyi diye panel çıkardı,Ama artık çıkmıyor.Ses yükseliyor ama panel çıkmıyor :S.(Çözüldü)
Sorunlarımı işallah çözersinir.Hayırlı ramazanlar ;)