Bu sezonun şampiyonu belli oldu. Herkese hayırlı olsun.
Nice şampiyonluklara...
Bu sezonun şampiyonu belli oldu. Herkese hayırlı olsun.
Nice şampiyonluklara...
kalan maclarda gencleri gormek isterim sahada...
gs maçında asıl ne yapacaklar ben onuu merak ediyorum. aslar yedek olup gençleride sürebilirler veya yine aslarla çıkıp şov yapabilirler. doğrusu merakla bekliyorum.egemengigakalan maclarda gencleri gormek isterim sahada...
şampiyonluk heyecanıyla pcmin başına geçer geçmez direk bu konuyu açtım. gösterdiğin için sağol.CU_GS7https://www.chip.com.tr/forum/futbol-aski_t30312_2.
Ben Trabzonsporluyum ama fenerbahçeyi şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum
arkadaşlar FENERBAHÇE basketbol erkeklerdede an itibari ile şampiyon olmuştur
diğer dallarla birlikte bu sene galiba 18. şampiyonluğu olması lazım bir nette bakayım ona
bulabildiğim şampiyonluklar
futbol erkekler
futbol bayan
basketbol erkekler
basketbol bayanlar
masa tenisi
kürek
yüzme
bulabildiklerim şimdilik bunlar. son üçünde bayan veya erkekmi yazmamışlar. bunun haricinde daha başkalrıda olacktı ama bulamadım. tek bir listede yazmamış kimse. buna ilaveten
22. uluslararası ahmet Cömert Boks Turnuvasında türkiye 9 birincilik kazandı 6 sı fenerlilerden
Sahil Güvenlik 25. Yıl Kupasındada fener farkını göstermiş bu arada. aradıkça daha çıkıyor kısaca nerdeyse bu sene her alanda şampiyonluğu var. bir voleybol bayanlarda kıl payı ile 2. olmuş. eczacıbaşıda kolay lokma değil hani..
herkes birgün fenerbahçeli olack diyoz inanmıyorlar
ben bir beşiktaşlı olarak tek söyleyebileceğim geçen sene hakkı olan şambiyonluğu bu sene aldı hakkıydı
TEBRİKLER FENERBAHÇE
geçen seneyi hiç hatırlatma. düşündükçe hala inanası gelmiyor insanın. tebriklerin için teşekkürler
BEŞİKTAŞTA YÜREĞİMİZİN ŞAMPİYONU NE OLMUŞ