Şampiyon Galatasaray Video'su
Bu görüntü ve müzik cok hosuma gitti yaw.
Video güzeldi sağol. CU_GS7'nin verdiği linktekide güzeldi. Ahh azizem ahhh :))
ya yeter artık.bi fenerli olarak duruma el koymam lazım.zaten aziz yıldırımın, gelmiş geçmiş en iyi başkanımızın yasını tutuorz.ühüühü
elvis32ya sen fenerlisin, ağlamak yakışıyor mu şimdi?Bırak aglasın acılırAh azize vah azize yalvarırım dur gitme!
Gelmiş geçmiş en iyi başkanmı ?? Size ne faydası olduki? Aman Allah'ım neler duyuyorum. Gelmiş geçmiş en yaygaracı başkan desek ? :)
Ya Samet kardeş sorma. Duydum ben de şok oldum
GS nin şampiyon olmasını istiyodum,oldu.Güzelde oldu. :)
Solaganınız neydi ? Re re ra ra ra galatasaray galatasaray cimbom bom ! :)
cococuGS nin şampiyon olmasını istiyodum,oldu.Güzelde oldu. :)Büyük ihtimal BJk lisin dimideğilsen alınma,madem BJK taraftarı bukadar 6S sevgisi ile dolar birleştirin abi takımları hem taraftar sayınız Fenerbahçe'yi yakalar hem bütçeniz Fenerbahçeyi yakalar(belki),hemde biz iki takımıda yenmek yerine biriyle çözeriz olayıSolaganınız neydi ? Re re ra ra ra galatasaray galatasaray cimbom bom ! :)
BJK taraftarına yakışmıo bunlar bence,nasıl 28 puan geriye düştüklerine üzülmek yerine 6S nin şampiyonluğuna sevinmeleri düşündürücü...Son Düzenleme: TT06 ~ 27 Mayıs 2006 11:49
Fenerbahçe'yi hiç bir takımın ve taraftarın ( fenerbahçeliler hariç ) sevmediği için seviniyorlar. Bende olsam bende sevinirdim. BJK kupayı aldığında sesim kısılmıştı. :))
samet1986Fenerbahçe'yi hiç bir takımın ve taraftarın ( fenerbahçeliler hariç ) sevmediği için seviniyorlar. Bende olsam bende sevinirdim. BJK kupayı aldığında sesim kısılmıştı. :))ben yinede gerçek taraftarlıktan yanayım,kayırma taraftarlıktan değil.
Aslında buna kayırma denemez. Sempati diyebiliriz. Bazı klüp ve başkanların antipatik olduğu gibi !!, bazı takım başkanları,takımın forma rengi, ismi, yöneticilerde sempatik gelebilir. Herkesin gönlünde sempati duyduğu bi klüp vardır değilmi ? Fenerbahçeyi bu hallere getirenler düşünsün, yeni bir başkan gelecekmiş , bakıcaz yeni bir kan değişimimi yoksa, aynı tas aynı hamammı ? Fenerbahçe'lisin sanırım ...