Şampiyonlar Ligi FENERBAHCE/2008 GeliyoruzZ..
gönüllerin tek şampiyonu(yensede yenilsede)
FOREVER FB.
izledık burak sagol.....
inşallah porto maçını kazanırız......
Tşk Güzel bir video Müziğe bayılıyorum zaten
Yöneticilere Soru; Spor bölümünde desteklediğimiz spor takımıyla ilgili konuşamıcakmıyız..? Eğer konuşamıcaksak neden bu spor bölümü var..? Onu geçtik niye konu kilitlencene bazı mesajlar siliniyor..?
Yorum ve takımımı desteklemek suçsa bu suça her seferinde alet olurum..
Ve tekrar;
''Elin Gavurunu Tutcak Değiliz Ya Tabiki Portoluyuz..
Milli Temsilcimiz Portoya Yarın Oynanıcak Porto-7eneV5çe Şampiyonlar Ligi 1. Grup Maçında Başarılar Dileriz..''
ultrAslan ultrAslan Oley Oley..!!
Bizi Bilenler Bilir,Bilmeyenler Öğrenir..
Öğrenmek İçin; http://www.youtube.com/watch?v=9Jdc1fDy8AE&feature=related
Morgue,bu tür terbiyesiz yazışman bir daha olursa hakkında gereken yapılır.
verdiğim ve vereceğim kararları özgür irademle veriyorum,sana sorup konu hakkında ne tür işlem yapacağım iznini alacak değilim! yapılan saygısızlıkların karşısında boyun eğecek yada size göre yönlenecek değiliz dolayısıyla konu kitleyerek yada silerek emeği geçen arkadaşımızın çalışmasını hiçe sayamayız.konu içeriği dışına çıkarsa,içeriği bozandan başlarız.
birbirinize saygınız olsun.
Serkan KaradaşMorgue,bu tür terbiyesiz yazışman bir daha olursa hakkında gereken yapılır.1-Hakkımda gereği yapılmasından korksaydım kendi kendimi şikayet etmezdim..
verdiğim ve vereceğim kararları özgür irademle veriyorum,sana sorup konu hakkında ne tür işlem yapacağım iznini alacak değilim! yapılan saygısızlıkların karşısında boyun eğecek yada size göre yönlenecek değiliz dolayısıyla konu kitleyerek yada silerek emeği geçen arkadaşımızın çalışmasını hiçe sayamayız.konu içeriği dışına çıkarsa,içeriği bozandan başlarız.birbirinize saygınız olsun.
2-Resimde kırmızı içersine alınan sözümün hemen üstüde tahrik var durdup yere kimseye bişi demedim..
3-Bana sor işlem yap demedim ben sana sordum neden böyle oluyo diye..
4-Yapılan saygısızlıklara boyun eğin demedim bana yapıldı bende eğmedim.. (resimde görünüyor)
5-Konu içeriğini ne kadar bozmuşum..? 7eneV5çe şampiyonlar ligine geliyor denmiş bende şampiyonlar liginde 7enev5çenin rakibi olan Porto'ya başarılar dedim.. Bu konuyu bozmakmıdır bilemem ben 7enev'in rakibi destekliyorum diyemi suçluyum muamma..!Herşeyin üstüne bunları yazdığım için dahada suçlu olcaksam, bunları hakaret olarak algıyosanız banlayın problem değil.. Bu yazıları okuyan okudu ne yazdığımı herkez çokda iyi anladı gerisi yalan..
NOKTA..!!!
Son Düzenleme: Morgue ~ 17 Eylül 2008 00:35
hepimiz insanoğluyuz,birbirimizden korkacak bir durum yok.kurallar çerçevesinde kalınmasını ısrarla vurgulayıp bu güzel forumda istenmeyen durumların yaşanmasını önlemeye çalışıyoruz.
spor,centilmenliktir.takımına sevgisini gösteren bir arkadaşımızın konusuna olumsuz yanıt yazmanın hiç bir anlamlı açıklamasını bulamıyorum.beğenini yazarsın yada yazmazsın,beğenmiyorsan kışkırtıcı bir yanıt vermenin ne gereği var...
MorgueOnu geçtik niye konu kilitlencene bazı mesajlar siliniyor..?bak,benim yerime karar vermişsin,konu kitlenmeli demişsin.
Konu içeriğini yazdığın hakaret bozuyor,müdahele etmesem eminim gece boyunca atışacaktınız.
bunca yıl konular ve kişiler üzerinde yaptığım takip artık bana bu deneyimi kazandırdı :)
hayır sen müdahele etmeseydin hiçbirşey olamayacaktı diyebilir misin?kimseyi işaret ederek suçlu damgası vurmadık,böyle bir yetki yoktur.sadece seni kuralların dışına çıktığın için işaret ettim ve dikkatli olman konusunda uyardım.
emeği geçen arkadaştan özür dileyerek konusunu kitliyorum,2 li sohbetler için mesajlaşmayı kullanmanızı öneriyorum.Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 17 Eylül 2008 00:54