Merhaba samsung 2233 rz monitorum var. Ekranda garip renkler cikiyor goruntu akisi donuyor v.s. Ilk aldigim zamanlarda boyle bir sorun yoktu 1 ay sonra yapmaya basladi onceleri ekranin ortasinda siyah bir cizgi cikiyor ekranin sol tarafi bulanik gorunuyordu. Simdi hem oyle oluyor hem komple goruntude kirmizi yesil parlamalar olusuyor goruntu tamamen gidiyorr. Kablo degistirdim yine ayni. Farkli monitorle deniyorum boyle bir sorun olmuyor. Ama isin ilginc yani post ekraninda veya dusuk cozunurluklu goruntude boyle bir sorun yok. windows acilir acilmaz ayni saniyede gitmeye basliyor goruntu. Baska windows olan bir harddiskle deniyorum o 60hz olarak ayarli sorun cikmiyor pardustada sorun yok. Belki 120 hz oldugunda yalnizca boyle bir sorun cikiyordur ama hicbir test merkezinde boyle bir sorunla karsilasilmamis. Monitoru yurt disindan aldigim icin garantiye de veremiyorum.Ne olur yardim edin cok moralim bozuk zor durumdayim. Yurt disindaki bir forumda boyle bir sorunla karsilasan birine rastladim ama ingilizcem iyi olmadigi icin konusamadim. su videoyu koymus benimde aynen bunun gibi: http://www.youtube.com/watch?v=wzms6tr3CdM Bunlarda benim cektigim resimler (Ekranin konple yesil kirmizi veya siyah-beyaz olduguda oluyor ama bazen gunlerce hic problem cikartmadigida oluyor) :
Samsung 2233 MONITOR SORUNU GARIP RENKLER CIKIYOR
Fark ettim bugun yalnizca 60 HZ uzerinde yapiyor. Arkadaslar ne olur yardim edin . Yapinca hep yapmayinca hic yapmiyor . Tamire versem birsey yok diyecekler kesin. Sizce surucuden midir ? Gercekten lutfen tartisalim :(
Arkadaslar ne olur bir tahminde bulunun elim kolum bagli gercekten :(
Sistem bileşenleriniz ve işletim sisteminiz nedir? İşletim sisteminiz tazelemeyi varsayılan olarak kaç hertze ayarlıyor?
E8400 islemci, ocz-reaper 1066mhz cl5 2x1 gb ram, Gigabyte ep45ds3l anakart, gtx 295 ekran kartim var. isletim sistemim windows 7. pardusta vistada ve bunlarin 32, 64 bitlik surumlerinin tamaminda bu problem olusuyor. Varsayilan deger 120 Hz. 60 Hz e cektigimde sorun yok. Ama nvidia 3d Vision isin 120 Hz gerekiyor, o zamanda sorun bas gostermeye baasliyor . Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler