Samsung Ativ S: Android'siz Galaxy S3 testte!

CHIP Online
19-03-2013, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy S3'ün Windows Phone 8'li kardeşini, Samsung Ativ S'i tüm detaylarıyla test ettik!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sa ... 3-testte_39186.html

Resimlerle: Samsung Ativ S: Android'siz Galaxy S3 testte!

Her ne kadar henüz ülkemize gelmemiş olsa da, hatta gelip gelmeyeceği bile bilmeceye dönmüş olsa da, Samsung'un Windows Phone 8'li ilk cebi Ativ S'i test merkezimizde ağırlama imkanı bulduk. İlerleyen sayfalarda test raporumuzu bulabilirsiniz. &lt;span style="text-decoration: underline;">Buradaki galerimizde ise</span>, testimizi özel fotoğraflar eşliğinde detaylı olarak takip edebileceksiniz. İşte testimizin sonuçları...


Benzerliği fark etmemek imkansız! Ativ S, Samsung'un beğenilen modeli Galaxy S3'e çok benziyor. "Benziyor" derken sadece dış görünüşten bahsetmiyoruz: Telefonu kullanırkense, adeta bir Galaxy S3 tutuyormuş hissine kapılmamak elde değil. Ama iki telefon arasında hafife alınmaması gereken bir fark var: Galaxy S3'te Android işletim sistemi varken Ativ S Windows Phone 8 kullanıyor.


Nokia Lumia 920 gibi başarılı modellerde deneme şansı bulduğumuz Windows Phone 8 işletim sitemi genel olarak beğenimizi kazanmakla birlikte ciddi denebilecek sorunlar barındırıyor. Bu sorunların en önemlisi, Android ve iOS sistemleri için geliştirilmiş popüler uygulamaların henüz çok azının yeni sisteme uyarlanmış olması. Windows Phone uygulama mağazası, rakip mağazalarla karşılaştırıldığında biraz cansız kalıyor. 


Tüm Konu: Samsung Ativ S: Android'siz Galaxy S3 testte!

Resimlerle: Samsung Ativ S: Android'siz Galaxy S3 testte!

Kaynak: www.chip.com.tr