yeni bir monitör almayı düşünüyorum ve 2 model arasında kaldım samsung'un bx2231 ve bx2350 modelleri. ekranı hem oyun amaçlı yani playstation 3 üm le hemde bilgisayarımla kullanıcam. bu iki ürün arasında hangisini önerebilirisiniz. ayrıca başka önerilerede açığım. şimdiden teşekkürler.
samsung bx2231 mi bx2350 mi
- 1
- 2
eğer 1 ay daha bekleyebilirsen Türkiye'ye yeni bir monitör gelicek,fiyat olarak henüz belli değil ama yüksek çözünürlüğü,%55 enerji tasarruflu,özellik bakımından da bir monitörde olması gerekenden fazlasını bulundurmakta,ben beklemeni tavsiye ederim.
LG 'nin sizde mi almayı düşünüyorsunuz ?
olabilir o yüzden sordum %55 tasarruf iyiymiş. önümüzdeki ay kesin çıkıcakmıymış.
evet önümüzde ki Temmuz ayında kesin çıkıcak ,hemde 2 modeli çıkıcak !
beklemekte yarar var o zaman. zaten bana acil lazım değil
bencede 1 ay beklemeye değer bir ürün ;)
davetli olduğum özel bir lansmanda inceledim ..
ürünün genel özellikler neler acaba ?
görüntü çözünürlüğü çok yüksek telefonunuzdan çektiğiniz görüntüleri ve videoları çok net gösteriyor, kolay kablolama,%55 enerji tasarrufu vb.gibi bir çok özelliği daha var . Ayrıca görüntü olarakta çok şık tasarlanmış, açma/kapama düğmeleri de ayrı bir şık tasarım gerçekten. En önemli olanı ise 3D özellikli olması.
Hatlar karıştı yahu her şey 3D mi burada :)
2 model var birinde 3D özelliği yok modeller Türkiye'ye geldiğinde daha iyi bilgi sahibi oluruz arkadaşlar.
fiyatı yaklaşık ne kadar olur
Fiyatıyla ilgili kimsenin bilgisi yoktu. Türkiye'ye geldiği zaman belirlenicek sanırım , çok yüksek olacağını düşünmüyorum. 3D özellikli olan belki diğerine göre daha yüksek olabilir.
yüksek olucanı sanmıyorum içinde bulundurduğu özelliklere göre normal bir fiyatla satışa sunarlar,daha uygun bir fiyatta da satılabilir tabi.
ben gördüğüm ve incelediğim için söylüyorum,
gerçekten değer.
gözünüze çarpan en etkileyeci özelliği neydi?
2.sayfada anlattım zaten hoşuma giden özelliklerini ordan tekrar okuyabilirsiniz ,sizin ayrı merak edipte sormak istediğiniz bir özellik varsa sorabilirsiniz :)
- 1
- 2