Arkadaşlar merhaba. Samsung D880 modelini aldıktan sonra aşırı ötesi bir hızda mobil telefon değiştiren biri olarak size daha fazla yardımcı olmaya karar verdim. Neden D880’i aldıktan sonra? Anlatayım. Piyasada A’dan Z’ye tüm çift sim çalıştıran tüm cihazları işkence çekmeden kullanabilirsiniz. Bunların GM gibi tanınmışları da vardır, tanınmayan fason ürünler de. Siz de adı nasılsa Samsung diye güvenerek bu çift sim kartlı cihazı aldınız, yandınız. İki sim karttan öncelikli hangisini seçtiyseniz yalnız o hatla arama yapabilir, mesaj atabilirsiniz. Daha detaylı anlatayım: Cihaza Avea ve Turkcell iki hattı yerleştirdiniz, birini öncelikli hat olarak belirlediniz, örneğin Avea öncelikli hattınız. Oldu ya Turkcell’den bir arama yapacaksınız ya da mesaj atacaksınız. İşte o zaman sim kartların öncelik ayarlarını değiştirip Turkcell’i öncelikli işaretliyorsunuz ve telefon bu esnada sıfırdan açılıp kapanıyor, açılışı bekliyorsunuz, simlerin pinini giriyorsunuz. Bunu her zaman yapmak zorundasınız. O yüzden başta Oğuzhan isimli arkadaşımız olmak üzere gerçekten kullananlar haklı. Ama ya diğerleri? Böyle bir şeye gerek yok, telefonu yeniden açıp kapamaya gerek yok, yandaki tuşla sadece geçiş yapıyorsunuz diyen diğer yalancılara yazıklar olsun, elinize ne geçecek Samsung adına insanları yanılttığınızda.Behey Samsung’un mühendisleri, piyasadaki çift simlileri hiç mi incelemediniz, ben her defasında diğer hattımdan arama ve mesaj için telefonun açılıp kapanmasını bekleyeceksem çift simli telefonun anlamı ne, yazıklar olsun size de. Eksiler bununla sınırlı değil. Diyelim ki telefonda rehberi, aramaları, mesajları benden başkası görmesin diye şifreyle gizlediniz. Yine yandınız. Numara girişiyle arama yapacağınızda her rakama basışınızda şifre devreye giriyor. Gerçekten Samsung mühendis ve yazılımcılarına söyleyecek söz bulamıyorum. Bitti mi hayır, arama bitti, mesaj gönderildi, silindi gibi yazıların ekrandan kaybolması da can sıkıcı bir sürede kalkıyor.
Biraz uzun oldu biliyorum arkadaşlar, umarım beni anlamışsınızdır. Kullananların uyarılarına şiddetle karşı çıkıp yalan dolanla firmayı, cihazı savunan, sizleri yanlış bilgilendiren kişilere karşı kullandığım tüm cihazları size uzun uzun anlatacağım, yakında bu konularda Türkiye’nin en farklı sitesini de kuracağım. Beni takip edin, ismim Alpaslan Özdemir, cihaz almadan benim yorum ve kullanım incelemelerimi ve tavsiyelerimi mutlaka okuyun. Saygılarımla….
Samsung D880 e dikkat
- 1
- 2
Sayın alpaslanözdemir,D880 konusunda yazdıklarınızı okuyunca bir an için kendimi kötü hissettim.Ancak maalesef yanılıyorsunuz.Çünkü iki hat aynı anda dışarıdan aranılabildiği gibi,aranacak numarayı yazdıktan ya da rehberden seçtikten sonra yine aynı tuş ile (telefonun sol yanındaki)sim kartı seçilebiliyor.Bilginize...
Kardeş sen bu telefonu almışsın fakar galiba hiç incelemişsin.ses düğmesinin yanında küçük bir düğme var arama yaparken veya msj atarkem ona dokunman yeterli,telefon açılıp kapanmadan hat seçimi yapabiliyorsun rahatlıkla,bence bundan sonra tavsiye ederken yanıltıcı olma önce kullandığın cihazı tanı.ben şimdi aldım ve gayet memnunum.
Alpaslan kardeş, valla sırf senin maile cevap yazabilmek için siteye üye oldum. Başka bir forum sitesindede aynı maili yazmışsın. Artık orayada üye olmayacağım. Gelip buradan baksınlar. Hakkaten hiç bakmamışsın telefona. Bi de kullanıp, teli açıp kapamaya gerek yok diyenlere yalancı diyosun ya, orası beni bayağa bi güldürdü. Sadece birinci öncelikli kartını ayarlamak istediğinde açıp kapatıyorsun. O yan taraftaki düğmeye her aramada basmamak için. Ama arama yaparken veya mesaj gönderirken, hat değiştirmen 1 saniye sürüyor. Bi de benim yorumlarımı okumadan tel almayın diyorsun. Senin yorumlarınla almaya kalksak, heralde telefon yerine mp3 player falan almış olarak bulucaz kendimizi.
Uzun lafın kısası, ben araştırdım, çevremde kullananlara sordum ve bu telefonu aldım. Bence çokta iyi yaptım. Artık hangimizi daha güvenilir bulursanız, alıp almamaya kendiniz karar verin arkadaşlar. Ben öneririm.
hocam sen bu teli ya kullanmadın yada kendin tel hakkında bilmeden yorum yapıyon ben bu teli kullanıyorum iki hatta aktif telin yanına bakarsan küçük bi dügme var bastınmı istedigin hattan arama yapıyor mesajdada öyle burdaki insanların aklını karıştırmayalım bence çinden gelen çakma cihazlarda çift hatlı kaç ay çalışyor dersin yoksa çin disbirütörüsünde söylemiyormusun :)bilmeden yorum yapmayalım lütfen alacak insanlara söylüyorum 4 4lük bir cihaz çin çakmalarına 5 çeker sesi biraz az o kadar
sana yazıklar olsun ben senin yorumunu tam okumamıştım ayıp be kardesim sen uzaydamı yaşıyonda millete yazıklar olsun sen bence teknoloji fukarası birisin insanların beynini sulandıran ama sen her siteye yorum yazdına göre emnim telefoncusun seni kınıyorum dostum insanlara yazıklar olsun dicene kendine bi bak sana yazıklar olsun her insanın düsüncesine saygın olsun her ay alıp okuduuğmuz chip dergisnin sitesinde böyle arkadasların yorumunu engellenmek gerekir adminlere burdan çagrı yapıyorum sen git msnde takıl arkadasım diyorum çünkü senin teknoloji bilgin onun kadar
Alparslan Arkadaşım Elektronik Bir Cihaz Aldığın Vakitler Yanında Ücretsiz Olarak Verilen Kullanma Klavuzunu Oku Ardından Cihazını Incele Sonrasında Insanları Gereksiz Sözler Ve Yorumlarınla Yönlendir!...
Bizler Ne Samsung'un Fan CLub Üyeleriyiz,Nede Samsung Üretici Firması Tarafından Rüşvet'e Tabiiyiz!...
Ancak Aşağıda Yazılı Birkaç Satır Alparslan Bey'in Yorumuna Uygun Yanıt Olur...
Teknik Servis görevlisi: "Bilgisayarınız printer'ınızı görüyor mu?"
Cevap: "Monitörü, printer'a doğru çevirdim ama..."
Şikayet: Bilgisayar ile birlikte gelen disketler çalışmıyor.
Teknik servis görevlisi: "Disketleri bize yollayın, biz size yenisini gönderelim"
Birkaç gün sonra ise bilgisayar firmasına disketlerin fotokopisi çekilmiş kağıtlar ulaşıyor.
Şikayet: Bilgisayar ile birlikte gelen küçük şeyi yere koyup üzerine basıyorum ama bir şey olmuyor. (Mouse'u kastediyor)
Şikayet: Ekranda "Press Any Key" yazıyor ama klavyede "ANY" tuşu yok.
tel. sol tarafındaki tuştan anında deişiyo hatlar hem iki hatta aynı anda açık bi problem yok fazla hassas olmasından başka
alpaslanozdemir kardeşim evet sen bu cihazı hiç incelememişin ben 4aydır klullanıyorum ve çift hattı cihazlarda samsungun üstüne yok çünkü hepsini bende denedim ama samsung gibisi yok arkadaşlar bu cihazın üstüne yok rahatça alıp kulnana bilirisiz...
canım kardeşim bir mevzuyu bilmeden yorum yapıyosun ayıııııııp.bu 1.2.sisamsung d880 öncelikli hat hangisi ise sadece ondan arama ve sms gönderebilirsin diye bişey yok hangisinden istersen yaparsın cihaz acılacak kapanacak vs diye bişeyde yok.gir sms e yaz gönderdensonra hedefi seç ve yandaki düğmeden hangi hattından göndermek istiyosan onuda seç yes de bu kadar.kendin bilmiyosan başkasınıda yanıltma alpaslanozdemir efendiiiiiiii
güzel bir telefon.yeni kullanmaya başladım.bu telefonda yok yok adeta :))
alpaslanozdemirArkadaşlar merhaba. Samsung D880 modelini aldıktan sonra aşırı ötesi bir hızda mobil telefon değiştiren biri olarak size daha fazla yardımcı olmaya karar verdim. Neden D880’i aldıktan sonra? Anlatayım. Piyasada A’dan Z’ye tüm çift sim çalıştıran tüm cihazları işkence çekmeden kullanabilirsiniz. Bunların GM gibi tanınmışları da vardır, tanınmayan fason ürünler de. Siz de adı nasılsa Samsung diye güvenerek bu çift sim kartlı cihazı aldınız, yandınız. İki sim karttan öncelikli hangisini seçtiyseniz yalnız o hatla arama yapabilir, mesaj atabilirsiniz. Daha detaylı anlatayım: Cihaza Avea ve Turkcell iki hattı yerleştirdiniz, birini öncelikli hat olarak belirlediniz, örneğin Avea öncelikli hattınız. Oldu ya Turkcell’den bir arama yapacaksınız ya da mesaj atacaksınız. İşte o zaman sim kartların öncelik ayarlarını değiştirip Turkcell’i öncelikli işaretliyorsunuz ve telefon bu esnada sıfırdan açılıp kapanıyor, açılışı bekliyorsunuz, simlerin pinini giriyorsunuz. Bunu her zaman yapmak zorundasınız. O yüzden başta Oğuzhan isimli arkadaşımız olmak üzere gerçekten kullananlar haklı. Ama ya diğerleri? Böyle bir şeye gerek yok, telefonu yeniden açıp kapamaya gerek yok, yandaki tuşla sadece geçiş yapıyorsunuz diyen diğer yalancılara yazıklar olsun, elinize ne geçecek Samsung adına insanları yanılttığınızda.Behey Samsung’un mühendisleri, piyasadaki çift simlileri hiç mi incelemediniz, ben her defasında diğer hattımdan arama ve mesaj için telefonun açılıp kapanmasını bekleyeceksem çift simli telefonun anlamı ne, yazıklar olsun size de. Eksiler bununla sınırlı değil. Diyelim ki telefonda rehberi, aramaları, mesajları benden başkası görmesin diye şifreyle gizlediniz. Yine yandınız. Numara girişiyle arama yapacağınızda her rakama basışınızda şifre devreye giriyor. Gerçekten Samsung mühendis ve yazılımcılarına söyleyecek söz bulamıyorum. Bitti mi hayır, arama bitti, mesaj gönderildi, silindi gibi yazıların ekrandan kaybolması da can sıkıcı bir sürede kalkıyor.
Biraz uzun oldu biliyorum arkadaşlar, umarım beni anlamışsınızdır. Kullananların uyarılarına şiddetle karşı çıkıp yalan dolanla firmayı, cihazı savunan, sizleri yanlış bilgilendiren kişilere karşı kullandığım tüm cihazları size uzun uzun anlatacağım, yakında bu konularda Türkiye’nin en farklı sitesini de kuracağım. Beni takip edin, ismim Alpaslan Özdemir, cihaz almadan benim yorum ve kullanım incelemelerimi ve tavsiyelerimi mutlaka okuyun. Saygılarımla….Yanlış bilgi
Henüz çift sim kart teknolojisinn yeni oldugunu ve tam anlamıyla oturmadıgını düşünüyorum ses de kesilmeler vs yaşanıyor sanırım o yüzden almak için biraz daha beklemek de bence fayda var
REKLAM OKUYARAK PARA KAZANIN !!!!!!!!!!! https://www.****.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=9b8cc65f-28b2-4dcb-b86a-7e10f683ec63
YA ARKADASLAR,NEDEN BU KADAR USTUNE GİDİYORSUNUZKİ OLA BİLİR YANLIŞA ANLAMIŞ VE ALGILAMIŞ OLABILIR,AMA BİR DE İYİ TARAFINDAN BAKALIM,BU YAZI SAYESİNDE KULLANDIGIM TELEFONUN ÖZELLIKLERİNİ ÖĞRENMIŞ OLDUM,BEN ALPARSLAN BEYE TESEKKUR ETMEK İSTERİMKİ,BU BİLGİYİ BİZİMLE PAYLAŞARAK, DOĞRUYA GİTMEME SEBEP OLDU,TABİİİ NET YORUM Z YEDE AYRICA TSK.EDERİM ZİRA MESAJLARDA ADI GECEN TUŞU ARAMAKTAN YORULMUŞKEN GÖRÜNTÜLÜ VİDEO İLAÇ GİBİ GELDİ,NETİCEDE BU FORMDA KONUŞULANLAR FAYDA SAĞLADI BENCE BU TARAFINDAN BAKALIM.
alpaslan arkadaşım bende diğer arkadaşlara katılıyorum. sen gerçekten telefonu incelememişsin dedikleri gibi önce arayacağın numarayı rehberden bul yan tarafında küçük bir düğme var oradan hangi hatla arama yapmak istiyorsan onu seçersin.bililerinize canım kardeşim.sen telefonu biraz daha incele oldumu.
bilip bilmeden yanlış bilgi varmeyin bari kardeşim
walla bende sırf bu konuya cevap vermek için üye oldum. Nekadar saçma bi yorum ya bende d880 kullanıyorum burda yazanların hiçbirisiyle karşılaşmadım, ama çoğu forum sitesinde bu tarz açıklamalar var ya arkdaşlar hiçmi incelemiyosunuz aldığınız telefonu ! hiç bilmiosanız kullanım kılavuzu var bu kadar cahil olmayın ya!
Arkadaş(Alparslaözdemir)Tahtakaleden esnaf herhalde kaçak çin malı cep getiren kayserililerden Samsungu kötülemek için sallamış bizede (D.880 kullanıcılarına)çamur atarak kendi çakma çin malı cepleri satacak. :)))))))
Arkadasım bende d880vuzunu okumadan ve bılmeden burda bır kac yazı yazmıssın...oncelıkle hattan hatta gecmek ıcın acıp kapatmaya gerek yok cunku tlf nun sol tarafındakı tusa dokundugun zaman dıger hatta gecer ve ıster arama ıster msj atarsın....lutfen ınsanların kafasını karıstırmayalım bılmedıgımız konularda
arkadasim sen gercekten samsung SGH D-880 kullandigina emin misin.Ben 2 yıldan beri kullaniyorum ama bu dediklerinin hiç biri bende olmuyor.senin telefonun çakma samsung falan olmasın.
Alparlan ozdemır bıraz fazla yanılmıssın telefon cok guzel sahsen kullanıyorum hıc bır sıkıntısıda yok her sekılde kullanılıyor hatlarda da sıkıntı yok benım gordugum ufak seyler var orada gonderılen mesajlar otomatık kaydolmuyor gonderırken kaydet ve gonder yapmak gerekıyor bu kısayollarda ok tusunu duzeltmek ıcın bır ayar bulamadım oyuzden her ok tusuna basıldıgında ınternete baglanıyor 4 GB gıbı hazfıza kartınıda okuyor. fotoraf cekımı guzel nokıa bazı modellerı ıle kıyaslanırsa bıraz dusuk kalıyor. alacak arkdaslarımız varsa hıc dusunmeden alsınlar.
güzel bir telefon..yaklaşık 2 senedir kullanıyorum..
sadece ses çıkışında bi problem yarattı bana..sanırım kızak bir kabloyu sıkıştırdı..servise gönderince sorunum çözüldü..
kesinlikle tavsiye ederim..ama keşke gönderdiğin meseajları direkt kaydetseydi :)
birde iletim mesajları toplu şekilde silinebilseydi daha iyi olurdu :)
- 1
- 2