Samsung'dan aile bireylerine bulut çözümü!

CHIP Online
25-03-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un yeni "ev bulutu çözümü" HomeSync, aile bireylerine yönelik bakın hangi işlevleri sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... t-cozumu_39348.html

Samsung Electronics, HomeSync ürününün tanıtımını yaptı. Samsung HomeSync, daha akıllı bir Android kullanım deneyimi ile aileler için uygun paylaşılan bellek, büyük ekran TV ile elde edilebilecek en iyi eğlence deneyimi ve HDTV'nizin keyfine varabileceğiniz bir home hub çözümü sunuyor.


Aileye yönelik Paylaşımlı Bellek


HomeSync'in 1TB sürücüsü, tüm içeriğiniz için hem özel hem de paylaşılabilir depolama belleği sağlayarak, birden fazla cihazı senkronize etmenize yardımcı oluyor. Tüm aileyi kapsamaya yetecek şekilde sekiz ayrı hesabı destekliyor. Ayrıca her bir kullanıcının birden fazla cihazdan içerik indirmesine veya içerik yüklemesine, bu içeriği diğer aile bireyleriyle anında paylaşmasına imkan veriyor. Dosya şifreleme ve kullanıcıya özel kimlik ve şifre uygulaması, kullanıcının özel alanında bulunan içeriğin HomeSync üzerindeki paylaşılan alandan ayrı kalmasını sağlıyor.


Büyük ekranda eğlence


HomeSync, Android oyunlarını, filmleri, TV programlarını ve içerik akışını en iyi şekilde doğrudan oturma odanıza getiriyor. Galaxy cihazınızdaki içeriği kablosuz olarak TV'ye aktarmanızı sağlayarak, tüm ev videolarınızı, fotoğraflarınızı ve uygulamalarınızı görüntülemenizi, izlemenizi ve kullanmanızı sağlıyor. Üstelik hepsi de full HD 1080p kalitesinde!


Tüm HDTV'lere yeni Smart özellikler kazandırıyor


Kullanıcılar, HomeSync'in Jelly Bean medya oynatıcısı sayesinde aşina oldukları Android deneyimini tamamıyla yaşayabiliyor, Play Store ve tüm uygulamalarına da erişebiliyor. HomeSync ayrıca telefon üzerinde kablosuz olarak kullanılabilen kontrol modları aracılığıyla sahip olduğunuz içerikle etkileşime geçmeniz için yeni yollar da sunuyor.

Tüm Konu: Samsung'dan aile bireylerine bulut çözümü!

Kaynak: www.chip.com.tr