İyi günler.Telefona kontör yükleyecektim.Fakat kontör numarasını girerken aralık bırakmışlar xxxx xxx gibi o aralığı oluşturamadım,iptal edildi.Bilen varsa yardımcı olurmu?
samsung e250 kontör yükleme
dostum kontor yuklerken sayılar arasında bosluk olur sen o boslugu yazmaya kasmaya sen direk sayıları gir sonra neye basman gerekiyorsa ona bas mesela kontoru aldın 1894 5879 234 numaraları war sen bunların arasındaki boslugu yazmıcaksın..direk sayıları gir..sonrada kare tusuna vs neye basman gerekiyorsa bas..trcellde numarayı girdkten sonra kareye bas diyor mesela sayıları girdin direk kareye bastın bitti işin.
ulgar sen bu soruda ciddimisin yoksa milletle kafa mı buluyorsun...
yani günde yarım saat,3 ay süreyle tetris oynamak beynin gri maddesinin artmasına, beyin hacminin gelişmesine faydası olduğunu biliyorsun ama telefonuna kontür yükleyemiyorsun
yada
Discovery channel izleyip orada kimsenin yüzüne bakmadığı araştırmalara dikkat ederek Bir tarihte plazmik ortamda fotonlar durdurulduğu bilgisini aklında tutup, Ama fotonlardan hızlısı da var ,takyonlar diye birde ekleme yapıyorsun ama cep telefonuna kontür yükleyemiyorsun öylemi..bana garip geldi biraz..
NOT : Kontür yükleme kartının arka yüzüne bak...
cbilgen13 bilimsel tespitlere kapalı bir beyin yapısına sahipsen o saenin sorunun.'Kimsenin yüzüne bakmadığı araştırmalar' niye bakmıyorsun,herşey gözümün önünde cereyan etti.Bu millet bilimsel olmayan hertürlü ıvır zıvıra inanır da önyargıları kıracak bilimsel düşünceye inanmaz! Sen de herhalde insanları eleştiren,fikirsiz fikir sahibi entel takımındansın.
NOT:Evin içinden çekmediği için algılamıyormuş.
işte ön yargılı olduğun ve konulara tek yönden baktığına bu verdiğin cevapla kanaat getirdim... ben senin aslında kültür seviyenin diğer insanlara göre yüksek olmasına rağmen kontür yükleme işlemi gibi basit bir konuya takılmana şaşırdım..'Kimsenin yüzüne bakmadığı araştırmalar' meselesine gelince aslında herkesin takip etmesi gerektiği ancak kimsenin yüzüne bile bakmadığı programları bile takip eden birisin...ancak basit bir yükleme işleminde takılmana ŞAŞIRDIM...