Arkadaşlar benim Galaxy Ace GT5830İ marka telefonum var acaba bu telefon ile bluetooth kulaklıkla mp3 dinleme özelliği var mı?
Samsung Galaxy Ace
Dinleniyor.
Hatta pc de bluetooth varsa ona bağlanıp telefondaki müzikleri falan pc den dinleyebiliyorsun.
peki bunu nasıl yapabilirim?İlk önce bluetoothu açıyorsun. 2.olarak telefonla kulaklığı eşliyorsun. 3.Sonra alttaki lisetede yani eşlenmiş cihazlarında kulaklığı seçiyorsun.Bu şekilde kulaklığa bağlanmış oldun. 4.Müziği açtığında otomatik olarak bluetooth kulaklıkdan başlar. 5.Aynı işlemler pc içinde geçerlidir.
hmm yani onu direk kulaklık bluetooth ekranında belirince mi olucak. normal arama yaprken ses direkt olarak geliyor ama?
hmm yani onu direk kulaklık bluetooth ekranında belirince mi olucak. normal arama yaprken ses direkt olarak geliyor ama?Bluetooth bağlantını kesmediğin sürece arama kulaklığa gelir.Diyelim müzik dinlerken telefona çağrı geldi.Müzik duruyor.Bip şeklinde kesik kesik sinyal sesi duyuyorsun aynı zamanda.
Hatırlatma yapayım.
20 Liralık olanlardan sadece konuşma yapabiliyorsun sanırım. Ben de var S5233w ile kullanıyorum ama müzik dinlenmiyor.
Ve bluetooth'u açıp eşleme yapıyorsun başlangıçta şifre istiyor birçok modelde kendin koyuyorsun ilk şifreyi.
Sonra eşle ve istediğin gibi kullan.