Arkadaşlar elimde Samsung Galaxy S5300 var
İşletim sistemi android 2.3.6 sürümlü
Ben bu telefonu ROOT'lasam
Android 4 veya daha üzerine güncelleyebilirmiyim??
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
root' lasan android 4.0 a güncelleyemezsin çünkü resmi olarak samsung bunlara 4.0 güncellemesi çıkarmaz ben de galaxy ace s5830i kullanıyorum güncelleme bakımından hiç umudum yok. diyelimki çıkardı bizim cihazlar kaldırmaz zaten. farklı custom rom' lar yükleniyor ama tavsiye etmem çünkü onları yüklerken telefon brick olabilir, brick olmasa bile sim kartını tanımayabilir vb. sorunlara yol açacaktır. o yüzden bu tür şeylere pek bilgi sahibi olmadan kalkışılması ciddi sorunlara yol açabilir...
bende GTİ9000 var ben belkide her hafta bulduğum custom romları deniyorum şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim hatta bazıları telefonu okadar hızlı hale getiriyor ki ben bile şaşırıyorum ben pek birşey olacağını sanmam tabi olma ihtimalı var ama düşük ben hiç görmedim çok şükür :D
rom yükleme adımları var o adımları acemi biri yanlış yapsa ki o acemilere ben de dahilim telefon brick olması an meselesi hele de hard brick denen olay varmış o olursa direk anakart değişimi diyolar. senin yeterince bilgin varki yapıyorsun ne diyelim :)
Arkadaş anakartın sadece pc de olduğunu sanıyor heralde, buraya tartışma yaratacak yorum atma arkadaşa yardimci olacaksan fikirlerini sun