Arkadaşlar tablet almak istyiyorum ama çok kararsızım. oyun cok severim, her zaman her işimi görmek isterim. teknoloji tutku mu tatmin etmek istiyorum. kullanırken adamlar yapmış arkadaş demek istiyorum. Samsung Galaxy Tab 2 10.1 mi, iPad 3 mü, iPad mini mi?? hangisi tavsiye edersiniz. ben iPad3 ve iPad mini arasindaki ekran boyutunu önemsemiyorum performans nasil olur hangisi kullanislidir? android telefonum vardı android i de cok seviyorum acayip kararsızım yardım edin arkadaslar
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 mi, iPad 3 mü, mini mi??
arkadaslar şöyle bi site de karşılastırdım ipad daha iyi gibi ama nedense hala samsung istiyorum nedenleriyle beraber bana anlatabilirsenz cok sevinirm gercekten kafam cok karışık. ipad mini de 512 ram varmış direk eledm gibi ama video karşılaştırmalarda 3den daha hızlı gibi anlamadm gitti :(
Be İos'un görünümünden samsung2u önerdim.Yoksa İpad 3 iyi.İos'ta gri-beyazımsı bir görünüm var .Tema falan değiştirebilirolsa İpad 3 tavsiye ederdim.Aslında pek değil. Uygulama olmadığı için elinizde patlıyor. Stable ve durable değil. iOS güveni vermiyor tabi bu sizin düşünceniz. iPad Retina display i bekleyin derim bu arada.
arkadaslar şöyle bi site de karşılastırdım ipad daha iyi gibi ama nedense hala samsung istiyorum nedenleriyle beraber bana anlatabilirsenz cok sevinirm gercekten kafam cok karışık. ipad mini de 512 ram varmış direk eledm gibi ama video karşılaştırmalarda 3den daha hızlı gibi anlamadm gitti :(iPad Retina display i alın diyorum çünkü çözünürlüğü yüksek olacak ve Ram 1gb ile gelebillir. Samsung'da bir şey yok öyle aslında ama gönlünüzün neden yanaysa onu alın ama pişman olursunuz diyorum.
ya bide android in herşeyi kendinizin ayarlayabilme özgürlüğü hoşuma gidyo. mesela ana ekranda bi widget a tklıyosun interneti kapatıyo. yada ekran parlaklıgını değiştiyiosun falan filan. yani aklım cok karışık daha da karştı. ios görünümü nedir anlamdm :(
ya bide android in herşeyi kendinizin ayarlayabilme özgürlüğü hoşuma gidyo. mesela ana ekranda bi widget a tklıyosun interneti kapatıyo. yada ekran parlaklıgını değiştiyiosun falan filan. yani aklım cok karışık daha da karştı. ios görünümü nedir anlamdm :(iOS'de Siri de var yanlız bunu unutmayın. Siri'ye bir sürü şey yaptırabilirsiniz. Birisine mesaj yollayabilirsiniz ya da Scoreları öğrenebilirsiniz.